Motoryzacja, live to ride, ride to
live!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Motoryzacja, live to ride, ride to
live!
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
-man, I gotta do sumthin' 'bout my
car..
-yeah, yr car is whack! -don't worry, dude! MTV's gonna pimp your ride! -yeah, that's what I'm talkin' 'bout. Lubisz szybką jazdę motorem, samochodem? A może wolisz wycieczki krajoznawcze ostatnio modnym skuterem? Chcesz porozmawiać o najnowszych modelach aut? O "odpicowanych" czoperach? O dźwięku włączanego silnika i o smrodzie wylanej benzyny? To jest miejsce na takie rozmowy! Nie krępujcie się i wypowiadajcie! :] -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ja tam mam fazę teraz na samoloty ;p i będę
robić licencję.
Ale samochody też mnie kręcą, tylko nie wiem czy bardziej od strony technicznej czy od strony wizualnej ![]() A te bryki na mtv są niezłe ![]() /panowie na motorach...mua ;p mam słabość dla dawców organów ;p/ -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Samochód powierzam prywatnemu kierowcy.
Samoloty mnie nużą. A w ogóle to wymiata paralotnia!!! I kropka. Choć niezupełnie, bo wymiata też Top Gear i bądź co bądź zaczynam się zadurzać w Clarksonie ![]() on to dopiero rozpala mą miłość do samochodów...XP Ten post był edytowany przez nadzieja: 07.12.2004 11:49 |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
QUOTE(nadzieja @ 07.12.2004
11:47) Samochód powierzam
prywatnemu kierowcy. Samoloty mnie nużą. A w ogóle to wymiata paralotnia!!! I kropka. Choć niezupełnie, bo wymiata też Top Gear i bądź co bądź zaczynam się zadurzać w Clarksonie ![]() on to dopiero rozpala mą miłość do samochodów...XP AAA!! bratnia moja duszo! Top Gear rzą-dzi! i koniec kropka. kurde jak ja ich kocham! i za to jak prowadzą ten program. i za ich angielski humor, który powala mnie na kolana. zazwyczaj to właśnie Clarkson jest za to odpowiedzialny. jest jeszcze Hammond, który jest piękny i młody, nie wiem tylko czy wolny.... =/ ^^" no i May, który wie dużo i zawsze ma inne zdanie od Jeremy'ego. aha, no i The Stig - nasz rajdowy kierowca i naczelny sprawdzacz aut na torze. ekipa nie do przebicia! <ukłon> -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tam nigdy nie lubiłam jeździć samochodem,
szczególnie w dalekie trasy, szczególnie teraz w dobie samolotów,
gdziebilety lotnicze można kupić po w miare normalych cenach, jest szybciej,
wygodniej, sympatyczniej.
skuter kiedyś chciałam mieć bardzo, a teraz gdy mam taka możliwość zupełnie mi przeszło. i też na prawko w ogóle mi sie nie spieszy. w ogóle chyba prowadzenie samochodu to nie to do czego zostalam powołana. w ogóle to najbardziej lubię chodzić. tak zupełnie zwyczajnie. -------------------- dupa.
|
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
piękny i młody, nie wiem tylko czy wolny.... =/ ^^"
piękny, młody, kurduplowaty i z obrączką na paluszkuXP. nic tylko ich schrupać, mniam;] |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
We've been goin', I'v never
been at ease
I met a gyspie girl and took her on the track The kinda girl walk The driver don't talk 20 bucks between them just to keep them alive Drivin' x3 Blacktop rollin' Were goin', goin' to Amrillo A zero to a sixty, in a 7.5 A model and a bagel steels California A glass of a beer, a scot of a rat Come on! Drivin' x6 Blacktop rollin' Come on baby, I ain't crazy Come on baby, pick me up, pick me up! Come on baby, do me baby Come on baby, hook it up, hook it up! Come on! x4 Blacktop rollin' Where ya goin', an airport road A clean machine, a real home girl Baracuda, '68 Nothing there, she can wait Come on! Drivin' x6 Blacktop rollin' Come on baby, I ain't crazy Come on baby, pick me up, pick me up! Come on baby, do me baby Come on baby, hook it up, hook it up! Come on! x3 Drivin' Come on! Drivin' Come on! Drivin' Blacktop rollin' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
marzy mi sie jakis motor, niewzne jaki,
simsonek czy cokolwiek innego. byle by jezdzil.
a z samochodu? marzy mi sie trabant z zawieszeniem pneumatycznym. no wiecie. zeby byl bauns \o/ -------------------- |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
To samochodów jakoś zamiłowanie mi
przeszło. Był czas, że na bieżaco się było we wszystkich nowościach,
programy moryzacyjne się zawzięcie oglądało. A teraz mi jakoś przeszło. A
jeżeli miałbym się na czymś skupić, to obecnie prym wiodły by motory.
Ostatnio wpadł mi w oko taki jeden, ach... do tej pory łzawię
![]() -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Norriśka |
![]()
|
QUOTE(GrimmY @ 11.12.2004 14:46) marzy mi sie jakis motor, niewzne
jaki, simsonek czy cokolwiek innego. byle by jezdzil. a z samochodu? marzy mi sie trabant z zawieszeniem pneumatycznym. no wiecie. zeby byl bauns \o/ loł rajder, huh? mi sie marzy motor. jeszcze nie wiem jakiej marki, ale może Honda, turystyk, taki żeby ludzie wybałuszali oczy kiedy obczają, że takie fajne COŚ prowadzi panienka :] nadzieja - obrączką? ![]() Blekowiec - a co to za pieśń? Agrado - może jakieś szczegóły odnośnie tego motorku? :] -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
No więc dwa koła miał, kierownicę hehe
![]() ![]() -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Norriśka |
![]()
|
aha, a nie wiesz nic o silniku ani o
osiągach? zdęcie mile widziane :]
-------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
A JA WŁAŚNIE JAK ZOBACZYŁAM TEMAT, CHCIAŁAM
PISAĆ O Jeremym Clarksonie!
Ja KOCHAM Top Gear!!!!! Ludzie, Kobiety, Wspaniałe Wy! I kiedy jest w tv Top Gear, jest to święta godzina w domu..... nie wolno panu Jeremy'emu przeszkadzac =) nie wiedziałam, że dziewczyny się takim czymś interesują, ale widzę, że nie jestem jedyna! *kłania się w Waszą stronę* ![]() -------------------- borufki
|
Norriśka |
![]()
|
hehe, Zusia, dzięki
![]() w moim wielkim otoczeniu (pół liceum, gimnazjum, rodzina, koleżanki kolegów, koledzy koleżanek itp. itd.) nie znam drugiej dziewczyny, która interesuje się motoryzacją, dlatego zazwyczaj trzymam z chłopakami ![]() a tak żeby nie było i żeby było: to jest forum które założyłam jakiś czas temu, oczywiście motoryzacyjne =) zapraszam serdecznie =) Ten post był edytowany przez Norriśka: 15.12.2004 01:55 -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
showp1 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 29.12.2004 ![]() |
Mi zawsze marzył sie porządny skuter ale na
razie nie mam morzliwosci finanowych. Do prawka jeszcze troche czasu ale to
nic bo z kolegami i tak bierzemy od rodziców samochody kiedy ich nie ma i
jazda. Czasem mozna sie strachu nabawic jak widac policję na choryzoncie ale
potem co z tego smiechu mamy
![]() |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
jak komus malo Hammonda to polecam program
Brainiack [chyba zle zapisalam (;], leci m. in. na niemieckiej Vivie.
nie kreci mnie specjalnie motoryzacja, jedyne co lubie to popatrzec na ladne samochody ;p wole samoloty (: -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Ach... nie ma to jak szybka jazda samochodem,
albo na motorze z przystojnym motocyklistą ^^. Uwielbiam oglądać samochody
w salonach, są takie śliczniutkie i .. drogie :/
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Norriśka |
![]()
|
Laura_ - już obczaiłam Brainiac'a
![]() skicia - motor to ja wolę sama prowadzić ;] samochód też ![]() ![]() -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:18 |