Losux, mhehe, "wesoły komiks
antylicealny"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Losux, mhehe, "wesoły komiks
antylicealny"
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
"spadaj s tym bananem od mojego
robaka".... to mnie po prostu powaliło....
![]() -------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Bosh, współczuję im, oglądać teledyski
Krawczyka
![]() Ja naprawdę im współczuję ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
O kurczaczek!!!
Zajebiste!!
Niech ten gościu co to wsyzstko robi dalej rysuje najlepsza jest nauczycielka od fizyki i epizod z jedynką+ -------------------- ..
![]() |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Hie hie ... " I tak juz przegrali bo
zebrałem osiołka" - skąndś to znam
![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Ten ostatni odcinek jest beznadziejny. Bu..
Hehe.. zdanai w stylu "Chcę umrzeć" na stałe weszły w obieg z moim koleżankami . Losux rządzi :] -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Hiiiii, nastepny komiks! Całkiem dobry
jest. Polecam
![]() A ten gościnny komiks kiepski jest z lekka ![]() -------------------- Motylem jestem.
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
gościnny beznadziejny...
zresztą wypowiedzialam się juz na tamtejszym forum ;> -------------------- |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Łee.. co to jest? :/ Mam nadzieję, że więcej
nie będzie gościnnych komiksów, albo będę trochę lepsze.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
illusen |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 03.03.2004 Skąd: Wrocław ![]() |
Goscinny do najlepszych nie nalezy, ale
komiksy jego autora sa niczego sobie, polecam.
![]() -------------------- Do you know about his strength of convictions??
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
gościnny właśnie jest kozacki.
|
Magya |
![]()
|
Obudźcie się
![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
skicia |
![]()
|
Zajefajne ^^..
"Błażej! kopę lat" ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Magya |
![]()
|
Kopę, kopę
![]() -------------------- Motylem jestem.
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hy, a Ewa moze sie pochwalic <albo i
nie> tym, ze autorem losuxow jest znajomy znajomego ;d Hurej hurej,
skladajcie mi poklon.
Ja osobiscie polecam jeszcze kilka stron z tego typu sztuka, ale to dla widzow bardziej doroslych o wysublimowanym poczuciu humoru XD Roar! Hyhyhhhyyy.. Dzieciaki nie wchodzic, ostrzegalam. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 11.04.2005 20:59 -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(ikar @ 07.12.2004 18:09) robię małą reklamę autorowi, ale chyba
na to zasługuje ![]() wejdźcie na http://www.losux.boo.pl i miłego spadania z krzesła ze śmiechu ![]() nudne, nie śmieszy mnie ;/ już wolę white ninje, to jest gość, ahh! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Wydawało mi się, że po jakimś czasie komiks
straci swoją świezosc i nie będzie już taki dobry, ale na razie sie na to
nie zapowiada... Losux caly czas jest rozbrajajacy. Najlepszy jest jednooki
bałwa z kosmosu zrobiony z gwiezdnego smalcu i ksiadz (to moj stary
katecheta! widze te same skłonności do kojarzenia wszystkiego z seksem i
udawaniem, że to my jesteśmy zboczeniXD)
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Eden_ka @ 12.04.2005
23:36) Wydawało mi się, że
po jakimś czasie komiks straci swoją świezosc i nie będzie już taki dobry,
ale na razie sie na to nie zapowiada... Losux caly czas jest rozbrajajacy.
Najlepszy jest jednooki bałwa z kosmosu zrobiony z gwiezdnego smalcu i
ksiadz (to moj stary katecheta! widze te same skłonności do kojarzenia
wszystkiego z seksem i udawaniem, że to my jesteśmy zboczeniXD) e tam , LSX się wypalił. Od odcinka z tuńczykiem rzuciłem to w cholerę , zrobiłó się już nudne i 'nie klimatowe'. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ta hefaj... o ile na początku było śmieszne
to teraz z odcinka na odcinek coraz bardziej absurdalne i mierne....
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
nawet niezłe, chociaż ja bym sie powstrzymała
od pisania smiesznego z zalozenia komiksu o smierci i chorobie papieża
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Nie no poprostuuuu super! Popłakałam
sie ze śmiechu. Epizot 28 mnie rozwalił...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Magya |
![]()
|
Matko, ten gościnny komiks jest
fatalny! Ani to śmieszne, ani przynajmniej dobre. Masakryczne
![]() -------------------- Motylem jestem.
skicia |
![]()
|
Gorzej niż fatalny.. to jest tragiczne =(
Drugi komiks gościnny i drugi tak beznadziejny.. :/
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:05 |