Losux, mhehe, "wesoły komiks
antylicealny"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Losux, mhehe, "wesoły komiks
antylicealny"
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Po prostu żałosne...
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
I teraz wszyscy jak jeden maz beda pisac
"oj tak tak, zaiste zalosne", "rowiez uwazam ze to
beznadzieja"? XD
LOL, mnie sie podoba. -------------------- |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
To co dodali teraz jest kompletnym ścierwem,
ale sam komiks jest genialny cprzecyztałem go kilka razy i zawsze coś
ciekawego odnajdywałem.
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
plagiaty są ZŁE!
sama końcówka [czyli cośtam są joł] to jak nic Bundz. -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ten komiks koko na feacie pierwszy byl swietny. a sam losux zaczyna suxowac.
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Elvaralinde> jak moglas tez nie powiedziec,ze Losux sux w ogole jest blee, no co Tyyyy! <;
Lubie, czytam, Losux jest fajny. Oh, jakie ze mnie bezguscie! I jakie mam kiepskie poczucie humoru! -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
losux..taaa
niezły hardkor ;] Osobiście lubie, nie wybitny ale mimo wszystko przygody owej brygady ciekawe sa miejscami, miejscami smieszne - nierowne to dobre slowo :] polecam poogladac linki na ichniejszej stronie. Bałwan rox ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Te komixy są naprawdę extra. Ktoś miał fajny pomysł wymyślając je. Można się uśmiac! Po prostu superowe!
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Lilly @ 18.04.2005 17:47) Elvaralinde> jak moglas tez nie powiedziec,ze Losux sux w ogole jest blee, no co Tyyyy! <; Lubie, czytam, Losux jest fajny. Oh, jakie ze mnie bezguscie! I jakie mam kiepskie poczucie humoru! chyba nie zrozumiałaś osochozi. albo ja Twego postu nie skumałem. ludziom tym tu sie chyba ten wystep goscinny nie podoba, a mi losux zaczyna sie coraz mniej podobac. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
vold ma rację - Losux sux!
a po za tym nie pieprzcuie bzdur - tak lubicie Losuxa a nie wicie że to 3-ci gościnny ? ![]() Coś jeszcze ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Wy też nie możecie wjśc na losuxa? Na każdej stronie jest przekierowanie, a na przekierowaniu nic nie ma
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
znaczy sucks jak sucks, bez tego czegos zaczyna sie robic. polecam koko, tego od pierwszego wystepu goscinnego.
|
Ciri |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 14.04.2005 Skąd: taka wioska nad strumyczkiem :) ![]() |
uwazam, ze wszystkie te -miksy są absurdalne i wcale mnie nie smieszą.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Przeciez 100 jest genialna XD
Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 19.04.2005 15:36 -------------------- |
Tom |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
koko rzadzi. Wielu ludziom nie podoba sie ten styl humoru... A ja takich ludzi nie rozumiem ^^
www.kokoart.net No dobra, niech bedzie ze Losux jest smieszniejszy, ale koko ladniejszy ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:10 |