I Believe In A Thing Called Love, lekki, łatwy i przyjemny erotyk:>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
I Believe In A Thing Called Love, lekki, łatwy i przyjemny erotyk:>
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Nawet nie wiem co powiedzieć. Opowiadanko jest bOOskie
![]() -------------------- |
Ines |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 06.06.2006 Skąd: z Asgardu Płeć: Kobieta ![]() |
Matko kobieto... Proponuję założyć bloga... Twoje teksty są genialne. Ja też piszę, ale moje opowiadanie nie jest nawet w 5% tak dobre jak twoje.
![]() ![]() |
WeEkEnD |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 103 Dołączył: 29.03.2006 Skąd: Taka dziura nad jeziorem Czos ;P ![]() |
QUOTE(Ines @ 06.06.2006 19:53) Matko kobieto... Proponuję założyć bloga... Twoje teksty są genialne. Ja też piszę, ale moje opowiadanie nie jest nawet w 5% tak dobre jak twoje. ![]() ![]() MATKO BOSKA!! Przecież zakładanie bloga to tylko utrata talentu!! Wyobrażam sobie te komentarze... "Hejcia super blog! Pozdro! Wejdź na mojego www.xxx.pl" Poza tym przymierzanie twórczości Kitiary do "Blogaskowych Opkooff" to niedorzeczność. Pozdro -------------------- |
koala |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 23.05.2006 Skąd: z Centrum Dowodzenia Wszechświatem =3 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE przymierzanie twórczości Kitiary do "Blogaskowych Opkooff" to niedorzeczność. Amen, WeEkEnD! AMEN ![]() Pozdrowienia i ![]() -------------------- Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej,
ale czwarta będzie na maczugi. [Albert Einstein] ![]() *** logiczna konsekwencja katolickiej ideologii |
WeEkEnD |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 103 Dołączył: 29.03.2006 Skąd: Taka dziura nad jeziorem Czos ;P ![]() |
QUOTE(koala @ 06.06.2006 20:19) QUOTE przymierzanie twórczości Kitiary do "Blogaskowych Opkooff" to niedorzeczność. Amen, WeEkEnD! AMEN ![]() Pozdrowienia i ![]() Muahahahaha xD Jak emoticonka w "Too lost in you"... -------------------- |
Emili_Morger |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 08.06.2006 Skąd: Szczecin ; ) ![]() |
Ta opowieść jest zaaajerancka ; D Po prostu wciąga i się od niej oderwać nie mogłam :* Naprawde masz talent do pisania FanFick
![]() -------------------- Mój blog jest najbardziej : GłanaBanaKunkfaPersiomonasaLa... "Kochać, to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku."
|
koala |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 23.05.2006 Skąd: z Centrum Dowodzenia Wszechświatem =3 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Muahahahaha xD Jak emoticonka w "Too lost in you"... Widac coś w tym jest ![]() -------------------- Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej,
ale czwarta będzie na maczugi. [Albert Einstein] ![]() *** logiczna konsekwencja katolickiej ideologii |
dementora |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 24.08.2005 ![]() |
Piękne to bylo.
Przeczytałam sobie ten fik po raz drugi, po dosyć długim czasie. I jestem po prosrtu zachwycona! Wtedy też bylam, ale teraz jakoś nie wiem... No po prostu, super. Takie Mary Sue, wszystko idealne, w miesiąc, dwa miesiące powstały 3 idealne związki, no ale zycie jest piękne, prawda? Najbardziej mi sie oczywiscie podobał paring Draco/Hermiona <-- moja ulubiona para; a momenty z nimi w ostatnim rozdziale, w szczególności efdekt końcowy? Wzruszylam się. Szczerze się wzruszyłam. Piękne, Kit!!! I uwielbiam twoje, jak i te pisane z Nagini, Sonką, czy z kim tam jeszcze piszesz. Martwi mnie jedynie to, ze coś ostatnio nowych rozdziałów nie dodajesz. Ale no. Byle tak dalej!!! A jak sie uśmialam.... hu hu huuu XD. No ale błędy. Zapomniałam o nich dodac. Bety, bety i jeszcze raz bety!!! Problemu dużego nie ma, bo to są w szczególnosci literówki typu, ze "Lilien powiedział" etc (; no i przecinki, czy kropki. Troche irytuje, chociaz zapomniałam o tym w tle tak pieknego opowa. Co do bety, trudno by jej nie było znaleźć, bo takie cudowne opowiadanie to sama przyjemność w betowaniu (; Pozdrawiam, Torciak Ten post był edytowany przez dementora: 24.06.2006 17:44 |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
postuje o przeniesienie tegoż ficka do Labiryntu Wyobraźni
Ten post był edytowany przez Kara: 26.06.2006 10:06 -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Kasia1551 |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 24.06.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Opowiadanie czytałam już jakiś czas temu, a teraz sobie odpuściłam.
Muszę pochwalić autorkę. Opowiadanie jest napisane z pomysłem, chociaż pomysł Severus-Bóg Seksu jest trochę przesadzony, ale nie czepiam się, poniewać czytając opowiadanie nie miałam do tego zastrzeżeń. Zanim nie przeczytałam Twojego opowiadania nie przepadałam za parą HG/DM. Niby jakim cudem tak nienawidzący siebie ludzie mogą być razem?? Niemożliwe. Jednak to opowiadanie przekonało mnie, że właściwie to nie jest takie znów niemożliwe. Przekonałaś mnie. Z resztą teraz toleruję tylko dwa paringi z Draco: HG/DM i HP/DM (to drugie pod wpływem "Światła pod Wodą"). Nie przepadam za fragmentami erotycznymi w FF, jednak tutaj są one wplecione tak umiejętnie i w tak naturalny sposób, że zupełnie mi nie przeszkadzają. I to jest kolejny plus. Dodatkowo połączenie Pottera z córką Seva. Gratulacje za taki niebezpieczny pomysł, i jego genialne wykonanie. A ostatni rozdział... Po prostu majstersztyk (nie wiem jak to się pisze). Wzruszyłam się. Kończę, bo nie chcę żebyś cukrzycy dostała ![]() Jedna wada opowiadania...... Czytałam je do 3 w nocy i przez to się nie wyspałam ![]() Ten post był edytowany przez Kasia1551: 26.06.2006 10:00 |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Jedna wada opowiadania...... Czytałam je do 3 w nocy i przez to się nie wyspałam tongue.gif Och jakie to przykre... -------------------- Luke I'm your father!!!
|
koala |
![]()
|
Jestem za przeniesieniem tego ff do Labiryntu Wyobraźni.
![]() Ten post był edytowany przez koala: 27.06.2006 12:41 -------------------- Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej,
norah |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 27.06.2006 ![]() |
Opowiadanie cymesik!
![]() Czekam na kolejny taki fick! |
Emili_Morger |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 08.06.2006 Skąd: Szczecin ; ) ![]() |
Ahhh .. czytam to już po raz ... chyba .. 7 ?! Tak mnie wzięło , że hej ...!!! Czytam to w kółko a i tak mi się nie znudziło .. Ajjj ... już wciągnęłam w ten FanFick kilka osób ... są pod takim wrażeniem jak ja!
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Emili_Morger: 15.08.2006 20:25 -------------------- Mój blog jest najbardziej : GłanaBanaKunkfaPersiomonasaLa... "Kochać, to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku."
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Moze dosyć tych pochwał jakie cudne to opowiadanie? Raczej większości się podobało, może czas przenieść je do Labiryntu wyobraźni?
-------------------- |
WeEkEnD |
![]()
|
QUOTE Moze dosyć tych pochwał jakie cudne to opowiadanie? Raczej większości się podobało, może czas przenieść je do Labiryntu wyobraźni? Popieram. Nie ma po co marnowac tego ficka komentarzami typu "Boskie opko, pięknie napisane, zachwyciłaś mnie, jestem pod wrażeniem". -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
łorewa. zamykam.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 11:39 |