Kluby, Ruchy Wyzwoleńcze,
Organizacje Pozarządowe,, kościoły, ideologie, subkultury
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kluby, Ruchy Wyzwoleńcze,
Organizacje Pozarządowe,, kościoły, ideologie, subkultury
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
z nadmiaru czasu rodzą się różne czasami
głupie pomysłym, i chyba jeszcze nie jestem w pełni świadoma, że ten jest
głupi... i znająć życie i te forum powiecie, że "ten temat przewijał
sie na forum setki razy" i to ma byc niby powód do nie zakładania
tematów, to propos konformizmu
no więc do rzeczy czy jesteście w jakimś stowarzyszeniu / wspólnocie / klubie itp. czy jesteście zwiazani z jakąś masową ideologią/ subkulturą itp. czy są ideologie/ kluby/ wspólnoty/ ruchy itp. które was interesują / śmieszą / denerwują itp. spróbuję sie wypowiedzieć później oczywiście jezeli z tego tematu wyniknie jakakolwiek dyskusja -------------------- m
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja z żadną takowa instytują czy czyms nie
jestem w żaden sposób związana. nawet do kościoła nie chodzę. po prostu nie
mam potrzeby należenia do jakiegoś stowarzyszenia. może kiedyś....
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Klub grajacych w GO sie do tego zalicza czy
nie?
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobry temat :kciuk:
Ja naleze do organizacji: UNSP [układacze na supermarketowych półkach] kiedy ide z mom lub dad po auhcan lub innym geantcie to nie moge sie powstrzymac i układam rozwalone rzeczy aby były poukładane w nalezytym poządku. -------------------- ...
|
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
Ja jestem wyswieconym akolita
Cyber-Gnostycnzego Zakonu Eris, zajmujemy sie wychwalaniem potegi
Kosmicznego Chaosu oraz uprawianiem magyi enochianskiej.
-------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PEQU @ 11.12.2004 10:43) Ja jestem wyswieconym akolita
Cyber-Gnostycnzego Zakonu Eris, zajmujemy sie wychwalaniem potegi
Kosmicznego Chaosu oraz uprawianiem magyi enochianskiej. czego??? enochiańskiej??? pierwsz raz słyszę... ![]() -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
PSM - Protokolant Samorządu Szkolnego
![]() SP - Scrable Player Oprócz tego młodzieżówka PiSu NAITiP- Niezrzeszony Wyznawca Iedeoologi Tolkienowskiej i Pratchettowksiej... Oj dużo by się tego znalazło ![]() -------------------- ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Nieoficjalny klub Orgietki. Nazwa mowi sama
za siebie ;d
-------------------- |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
thx
kiedyś należałam do zethape, teraz brakuje mi na to czasu jestem członkiem narodowego klubu żuli spod biedronki ![]() i zwolenniczką ideologi mistrza kubusia puchatka co do denerwowania, wzudzają w mnie niepozytywne emocje : pacyfiści którzy nie słyszeli o "paragrafie 22"; ludzie uważjący, że można być ,tru, katolikiem nie uczestnicząc we mszy świetej; socjaldemokraci, z przewagą na socjal-; faszyści. popieram rękami i nogami amnesty international i czerwony krzyż (ew. półksiężyc) Ten post był edytowany przez Teodora: 11.12.2004 13:10 -------------------- m
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
zalozyciel i aktualny prezes stowarzyszenia
ABS - aby bylo smieszniej
a tak na powazniej:niedawno chcialem wstapic do mlodziezowki PO ,ale z tego co mi mowili, to nie robia nic oprocz chlania, a to nie na moje zdrowie. -------------------- |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Żadne ruchy, organizajce ani kościoły -
nie czuję jakos dziwnej potrzeby należenia do jakiegoś związku. Chyba że
klub miłośników Nicole Kidman hehe, albo Ruch na rzecz Uwolnienia Żab z
Formaliny.
A na serio - żyli beze mnie do tej pory, to uważam że do szczęscia nie jestem im potrzebny. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Shudokan Institute of Aikido International
chyba tak brzmi pelna nazwa, i jestem z tej przynaleznosci kurewsko dumna=P -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no ta.
do tego forum należe. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
lol ;]
Kościół nie powinien być postrzegany w takich kategoriach ;] W innych wypadkach : PTTK -> Pijemy Tylko Trunki Krajowe (albo polskie towarzystwo turystyczno krajoznawcze, bardziej pasuje to pierwsze) Kiedyś aktywnie działałem w Patriotycznej Grupie Dresobójczej w której pozostaję po dzies dzien I chyba tyle ;] może się kiedyś do AA zapiszę ;] albo świadków Jehowy tak dla jaj :> "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 11.12.2004 17:12 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Centrum Sztuki Walk Bushido.
hoł hoł. jak ktoś nie zna od środka -a looknie raz przelotnie- to czasem gada, że sekta srete tete. a to jest coś co naprawdę kocham. o co dbam. czemu się niejednokrotnie poświecam. a tak naprawdę-naprawdę nienawidze Kościoła /i mówię to z pełną świadomością/ ale nie chce żeby tutaj znowu była jakaś wielka wojna, nie chce też nikogo obrażać, więc o tym już ani słowa. -------------------- dupa.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ruch Światło - Życie.
Stowarzyszenie na rzecz emerytowanych Kurzymisiów. Poza tym jestem informatykiem, a to wskazuje na samotnika ![]() -------------------- |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
PSM - Państwowa Szkoła Muzyczna, szczególnie
chóry I i II st. Mój żywioł
![]() Ideologia? 'Najważniejsze, żebyśmy wszyscy (oprócz babki z historii) byli zdrowi' - reszta przyjdzie sama^^ No i wyznaję jeszcze herbatę, zawsze i wszędzie. Najlepiej Dilmah. A dla zainteresowanych dodam, że jestem katoliczką, choć do niektórych zaleceń Kościoła mam zastrzeżenia. -------------------- |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Gdański Klub Karate Kyokushin - jeszcze do
niedawna, z braku czasu musiałam zrezygnować, niestety =(
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
anagda |
![]()
|
QUOTE(Neonai @ 11.12.2004
16:55) ![]() ![]() -------------------- |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Laura_ @ 11.12.2004
22:40) Gdański Klub Karate
Kyokushin - jeszcze do niedawna, z braku czasu musiałam zrezygnować,
niestety =( noo i może to był jeszcze ten sam klub co Empire'a? -------------------- dupa.
|
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Organizacje??
Hmm... Chyba ZKDU, ale to jest dziwna sprawa ![]() A co do ideoligii... ostatnio często mi się motto zmienie, więc nie ma stałego. Obecnie jestem na etapie " Życie to nie jest droga, to cholernie szeroka autostrada, na której nie masz ani znaczka, ani mapy. Jesteś tu nielegalnie a do tego nie wiesz dokąd iść." -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
ej , ale motto nie znaczy ideologia..
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Eee... Yyy... Zaraz... ^^ Policzmy XP
-Sadyści ^^ -Fanclub Pascala (tak, tego z Tefałenu co gotuje XP) -Sekta Wyznawców Szatana (mój chory pomysł, nie brać poważnie XP) -Fanclub Tamagotchi (takie elektroniczne zwierzaki XP) i wiele wiele innych. pamięć już nie ta XP |
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Wiem Hefaj, wiem ale faktem pozostaje, ze
zmieniejące się motto jkest wynikiem tego, że zmienia się ideologia.
![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Młodzieżówka Samoobrony Na Kujawach,
Kierowca Betoniarki Bojowej w V Pulku IV Wielkiej Rzeczpospolitej Polski, na froncie w wojnie domowej w Prownicji Wielka Afryka Polska. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 14:08 |