4bidden
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
4bidden
Jan Bez Domu |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
4bidden
las wokół nas i niebo gwiaździste nad nami i ty obok mnie z niecierpliwymi rękami ksieżyc jak aluminiowy sykl blado świeci sowa na skrzydłach z cienia poprzez mrok leci zapach włosów twych do bólu mnie odurza na zewnątrz płonę, a w środku mnie szaleje burza wszystko jest jak sen który niech nigdy się nie kończy to ukrywanie się kiedyś nas wykończy... nie chcę wracać już nigdy do swych lochów chcę po wieczność z tobą być a nie w takim popłochu ten las zakazanym jest tak jak i nasze czyny nigdy nie spotkałem tak porażającej dziewczyny jesteś jak eliksir który z pasją uwarzono Hermiono, proszę cię zostań moją żoną *** -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
![]() ![]() ![]() |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
widze ze wiekszosc pobrudzila monitor
tudziez klawiature, mi sie udalo nie pobrudzic, ale moj wlasny, wierny jak
nikt pies spojrzal na mnie jak na idiotke :] - oczywiscie to dlatego, ze moj
usmiech, ktory pojawial sie juz od srodka utworu przerodzil sie w glosny,
roche skrzekliwy (jestem chora :/) smiech.
szkoda ze ludzie widzacy w tym czloweiku wielki talent nie zauwazyli kilku okropnych, razacych bledow, ktore powstaly pewnie przy niejakim 'przyzwoleniu' autora - po prostu powstaly daltego, by zachowac rymy. wybacz - jezeli masz talent... to chyba baaaardzo ukryty :]. |
Toroj |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 22.12.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ależ zauważyli. Ale że od samego początku
owo "dzieło" nie było stworzone na poważnie, więc i analizy
odpodszewkowej wiersza ni ma. Ile razy spojrzę na "Hermiono zostań moją
żoną!" to śmieję się serdecznie, czym pewnie autorowi robię
przyjemnośc, bo takąż reakcję chciał w czytelniku wywołać. Prawda, Jasiu?
-------------------- I'm snaper, no mercy, no potters
|
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Jestem wyjątkowo
zauroczony twórczością Jana Bez Domu. Z niecierpliwością czekam następnego
dzieła o podobnej głębi i sile rażenia.
Ukłony. Shelki Przeznaczenia -------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
Niewinna Antykoncepcyjna |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Janie
Masz me uznanie Po Sądu nastanie Lecz - ubolewanie Tragiczne to spotkanie W pół słowa urwanie Gdy zadał pytanie Czy żoną zostanie? Któż wie, co się stanie? Las, księżyc, gruchanie Lecz życie - wojowanie Nie dla Niego kochanie Miłej swej nie dostanie Lord Voldemort powstanie Za Szlamy adorowanie Będzie pokaranie Życia postradanie W lesie pochowanie I mchem porastanie Straszne... |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
to powyzej:
o-brzy-dli-we. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:34 |