4bidden
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
4bidden
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
widze ze wiekszosc pobrudzila monitor
tudziez klawiature, mi sie udalo nie pobrudzic, ale moj wlasny, wierny jak
nikt pies spojrzal na mnie jak na idiotke :] - oczywiscie to dlatego, ze moj
usmiech, ktory pojawial sie juz od srodka utworu przerodzil sie w glosny,
roche skrzekliwy (jestem chora :/) smiech.
szkoda ze ludzie widzacy w tym czloweiku wielki talent nie zauwazyli kilku okropnych, razacych bledow, ktore powstaly pewnie przy niejakim 'przyzwoleniu' autora - po prostu powstaly daltego, by zachowac rymy. wybacz - jezeli masz talent... to chyba baaaardzo ukryty :]. |
Toroj |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 22.12.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ależ zauważyli. Ale że od samego początku
owo "dzieło" nie było stworzone na poważnie, więc i analizy
odpodszewkowej wiersza ni ma. Ile razy spojrzę na "Hermiono zostań moją
żoną!" to śmieję się serdecznie, czym pewnie autorowi robię
przyjemnośc, bo takąż reakcję chciał w czytelniku wywołać. Prawda, Jasiu?
-------------------- I'm snaper, no mercy, no potters
|
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Jestem wyjątkowo
zauroczony twórczością Jana Bez Domu. Z niecierpliwością czekam następnego
dzieła o podobnej głębi i sile rażenia.
Ukłony. Shelki Przeznaczenia -------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
Niewinna Antykoncepcyjna |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Janie
Masz me uznanie Po Sądu nastanie Lecz - ubolewanie Tragiczne to spotkanie W pół słowa urwanie Gdy zadał pytanie Czy żoną zostanie? Któż wie, co się stanie? Las, księżyc, gruchanie Lecz życie - wojowanie Nie dla Niego kochanie Miłej swej nie dostanie Lord Voldemort powstanie Za Szlamy adorowanie Będzie pokaranie Życia postradanie W lesie pochowanie I mchem porastanie Straszne... |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
to powyzej:
o-brzy-dli-we. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.07.2025 13:27 |