Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

3 Strony < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> A Wtedy Leciał "czas Apokalipsy", 13 XII 1981

Ludwisarz
post 15.12.2004 23:47
Post #51 

Roland Deschain

Grupa: czysta krew..

dokąd?

i czy na pewno slowo eksmitowac jest prawidlowe..

--------------------
CODE
srimi (20:20)
ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu?

Gryffindor

Let's shake some dust, people.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pawelord2
post 16.12.2004 10:01
Post #52 

Prefekt Naczelny

Grupa: Magiczni Forumowicze

W myśl sztucznej otoczki panującej dookoła mej osoby (Killera wymyśliliście wy ;])
powiem ze lepszym byłoby mordować, gwałcić i spożywać ;]

Eksmitować tez by uszło, ale zsyłać brzmiałoby jeszcze lepiej :] gdzie? gdzieś gdzie bluźniłby ile by tylko chciał, enjoy Alaska albo Syberia...

A tak powazniej - nawet jeżeli szare szeregi czy AK nie przyczyniły się do wyzwolenia narodu (bo nie było fizycznej możliwości żeby niemców no i rosjan pokonać samymi siłami polskimi) to nikt nie ma prawa ich zasług umniejszać. Bo gdyby nie stawiali oporu to czy mogliby nazywać siebie polakami? szacunek dla naszych wojaków mam jak dla mało kogo, a gdy widzę czasami w TV jak jakiś człek zapewnia że w wypadku kolejnego konfliku uciekałby z polski byle dalej to ta żyłka łącząca mózg z pięścią się niebezpiecznie szarpie.

Cóż, tak mi sie zdaje że kolaborant by z ciebie był pierwsza klasa ;]
"...P..."

--------------------
now everybody's praying, don't pray on me
+Quote Post
Hefaj
post 16.12.2004 21:27
Post #53 

Cenzor

QUOTE(PEQU @ 15.12.2004 17:57)
2. Niech zyje rewolucja, Szare Szeregi i AK wyzwolicielami narodu z rak wladcy ciemnosci.
*

taak..
a może jeszcze Gwardia Ludowa wraz z tow. spod Cevrenej Zvezdy w/g ciebie Polskę wyzwalała ?
Chciało by się tylko rzec - Niech żyje 22 lipca!
pewnie dla ciebie byłoby lepiej , gdybyś teraz bił pokłony wujaszkowi Stalinowi i Matuszce Rosji.
no cóż , kongratulować. Tylko czego ?

--------------------

Ciemnogrodzkie ogłoszenie:
Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho.

W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka!
+Quote Post
BlackOmen
post 16.12.2004 21:57
Post #54 

Animag

Eksmitować tez by uszło, ale zsyłać brzmiałoby jeszcze lepiej :] gdzie? gdzieś gdzie bluźniłby ile by tylko chciał, enjoy Alaska albo Syberia...

A ja zosraje dalej za zamienieniem eksmitowac na eksterminowac. Ale whatever. Bralczykiem nie jestem.

--------------------
user posted image
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?"
Jonasz Kofta
+Quote Post

3 Strony < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 14.05.2025 21:52