A Wtedy Leciał "czas
Apokalipsy", 13 XII 1981
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
A Wtedy Leciał "czas
Apokalipsy", 13 XII 1981
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
dokąd?
i czy na pewno slowo eksmitowac jest prawidlowe.. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
W myśl sztucznej otoczki panującej dookoła
mej osoby (Killera wymyśliliście wy ;])
powiem ze lepszym byłoby mordować, gwałcić i spożywać ;] Eksmitować tez by uszło, ale zsyłać brzmiałoby jeszcze lepiej :] gdzie? gdzieś gdzie bluźniłby ile by tylko chciał, enjoy Alaska albo Syberia... A tak powazniej - nawet jeżeli szare szeregi czy AK nie przyczyniły się do wyzwolenia narodu (bo nie było fizycznej możliwości żeby niemców no i rosjan pokonać samymi siłami polskimi) to nikt nie ma prawa ich zasług umniejszać. Bo gdyby nie stawiali oporu to czy mogliby nazywać siebie polakami? szacunek dla naszych wojaków mam jak dla mało kogo, a gdy widzę czasami w TV jak jakiś człek zapewnia że w wypadku kolejnego konfliku uciekałby z polski byle dalej to ta żyłka łącząca mózg z pięścią się niebezpiecznie szarpie. Cóż, tak mi sie zdaje że kolaborant by z ciebie był pierwsza klasa ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(PEQU @ 15.12.2004
17:57) taak.. a może jeszcze Gwardia Ludowa wraz z tow. spod Cevrenej Zvezdy w/g ciebie Polskę wyzwalała ? Chciało by się tylko rzec - Niech żyje 22 lipca! pewnie dla ciebie byłoby lepiej , gdybyś teraz bił pokłony wujaszkowi Stalinowi i Matuszce Rosji. no cóż , kongratulować. Tylko czego ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Eksmitować tez by uszło, ale zsyłać
brzmiałoby jeszcze lepiej :] gdzie? gdzieś gdzie bluźniłby ile by tylko
chciał, enjoy Alaska albo Syberia... A ja zosraje dalej za zamienieniem eksmitowac na eksterminowac. Ale whatever. Bralczykiem nie jestem. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:52 |