Kompleksy, tutaj zakompleksiona
młodzieży!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kompleksy, tutaj zakompleksiona
młodzieży!
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
185 cm a ważyłem 110.... teraz
191 i ważę 89 Ale kompleksów nigdy nie miałem.. mnie wygląd aż tak nie obchodzi i nie przejmuję się komentarzami pacanów.. -------------------- ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja kiedyś miałam kompleksy z powodu swoich
włosów i ogólnie karnacji. nienawidziłam przezwisk typu "marchewa"
lub komentarzy typu 'opalałaś się przez sitko?"
potem uczyniłam z tego swoją zaletę. |
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Ponoć pomaga zamienianie dokuczliwych
uwag w żarty, próbowałam kiedyś tej sztuki, ale jakoś nie zawsze mi to
wychodziło =))...Najważniejsze to chyba nie przejmować się resztą świata,
jak im coś nie pasuje to niech się walą, nie ich interes w końcu prawda?
![]() ![]() ![]() ![]() Psycho.... ten świat w ogóle jest niesprawiedliwy, ale trzeba sie z tym jakoś pogodzić =/ =))). -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja dzisja byłem sobie w Leroy Merlin
[Lerła Merlę] w celu zakupu wężą do słuchawki prysznicowej [biedaczka
całkiem skamieniała i sie zerwała przy jednoczesnym obmyciu połowy
łazienki], po udanym wyborze kieruje sie do kas w celu finalizacji zakupu
[34,50 zł!!!] aż tu nagle i niespodziewanie naskoczy na mnie...
waga łazienkowa. Niewiele mysląc odstawiłem grzecznie [i równo] węża na
półeczkę obok i wstąpiłem na biedaczke. Jakies było moje zdziwienie kiedy
okazało sie, ze ważę : 77 kilo kiedy ledwie ze 3 tygodni temu moja masa
przekraczała 80. Co ciekawe nic szczególnego nie robiłem [taaa te bloczki to
same sie przeniosły, te 20 okien to same się zabiły deskami i te 3 pietra to
same sie zmiotły - grunt to skromność :D] a waga sama mi zeszła łał... Nie
ma to jak kolejny argument dla piekniejszej połowy naszej populacji w
esejach pt: "Dlaczego samce są bzytkie.".
Aha mierze ok 180 cm [buuuuu XD] i nie mam pojęcia dla czego??? Przecie petów nie paliłem, vodki nie piłem do kościoła chodziłem na tace dawałem. Kurna która zechce takiego knypka? [teraz nastepuje pełne nadzieji [:D] wyczekiwanie]. -------------------- ...
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Cóż w sumie... Masz przynajmniej 1,80 i nie
musisz zadzeirać głowy do góry jak ktoś do Ciebie mówi.
Edit: Ja nie! Szukam kogoś ok. 170 XDDD Ten post był edytowany przez Diamond: 10.12.2004 16:54 -------------------- .
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Psycho.... ten świat w ogóle jest
niesprawiedliwy, ale trzeba sie z tym jakoś pogodzić =/ =))).
ja jestem na etapie walki =P wyskoczyla mi wysypka na lewej polowie twarzy i usiluje ja zwalczyc. Ten post był edytowany przez Psychopatka: 10.12.2004 16:56 -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Podczas wakacji w zagranicznej aptece za
zaraz, zaraz... Musze przeliczyć... 20 złotych kupiłam panaceum na wysypki i
na komary (gorączkuję po ukąszeniach) XD... No cóż... Nie zadziałało
-------------------- .
|
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
szkoła przetrwania dzisiejszych
nastolatkow XD
-------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
Syriusz - nie bluźnij, dziecko ;P ja mam 15
lat i całe, bagatela, 161 cm wzrostu. I na razie nie zapowiada się na
jakikolwiek zwrost :]
-------------------- |
ren.Asiek |
![]()
|
A ja mam prawie 15 lat i 170cm
wzrostu...wcale nie chcę być taka duuzia, chcecie trochę centymetrów? XD
-------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
ja mam 167 i jest fajnie =P
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Dajmond |
![]()
|
uświadomiłam sobie, że chodze do klasy
wielkoludów
-------------------- .
|
Psychopatka |
![]()
|
a ja do kurdupli. jestem jedna z
najwyzszych dziewczyn.
zasrane krasnale =P -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja mam 1.66 wzrostu i mam 14 lat (jak
narazie) . Nie jestem też supermodelką. Podobają mi sie moje kształty i nie
ma znaczenia czy komuś się to nie podoba. Ja mam podobać się przede
wszystkim sobie i już. Przyjaciółki mówią mi, że chciałyby mieć taką figurę
jak ja, bo nie chcą być chuderlakami. Myślę, że wszystkie reklamy, filmy,
gwiady telewizjii lansują taki styl (prawie anorektyczki o wymiarach 90 : 60
: 90) i takie figury. Często prowadzi to do anoreksji lub bulimii, bo
dziewczęta chcą się do nich upodobnić. Na siłę sie zmieniają, nie zwarzając
na to, że niszczą sobie zdrowie. Jest to niepotrzebne i bezsensowne. Takie
jest moje zdanie. Pozdrawiam. Magya :*
Ten post był edytowany przez Magya: 10.12.2004 17:57 -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Aha, a do mnie do klasy chodzą same
knypki... ja z dziewczyn jestem jedna z wyzszych, chociaż mam 166cm wzrostu
![]() ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
skoro już tak na kompleksy wzrostowe
zeszło, to jesli ja napisze ile mam to albo:
- ludzie wpadna w kompleks niższości albo: - ja wpadnę w kompleks wyższości 193 ;p -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
phi. zaledwie 30 cm wyższy, czym tu się
stresować
![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nadzieja ------> przecież pisze,
że nie chce tego rozstrząsać znowu. po prostu wkurzają mnie takie
tendencyjne gadki szmatki.
i nie wiem w sumie czemu, ale ja mam chyba alergię na Ciebie. bywa. -------------------- dupa.
|
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
Jak ktos ma kompleksy na punkcie wzrostu
to nich idzie do neurologa i poprosi o przepisanie waropresyny. Jedyny
warunek to miec nie skonczone 20 lat bo wtedy kosci sie zrastaja na stale.
-------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
eh,u mnie to tragedia. ostatnio pielęgniarka
szkolna mnie mierzyła i(choć mam 13lat!) mierzę 177cm!!!
rozmiar buta... yyy lepiej nie mówić na swój wygląd załamuje ręce,eh a ile zmian w swoim lifestylubym zmieniła.... eh,ale łapki mam niczego sobie ![]() -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
13 lat - 177 cm?!loool ^^
Jestem prawie najniższa i krasnal w ogóle. I to krasnal o kobiecych kształtach^^. A kolega dwa lata młodszy jest wyższy o dwie głowy i myśli, że jest fajny. child - ja na ciebie bym musiała teleskopem zerkać. -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
15 lat, 151 cm wzrostu (więc uwaga pod
nogi!) no i teraz trach....: 50 kilo żywej wagi.... nie mogę na siebie
patrzeć w lustrze... to jest jeden z moich głównych komlpeksów...
-------------------- |
Luthien |
![]()
|
że 50 kg to dużo? lol ^^
-------------------- |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam akurat 176cm i jestem niemal
najniższy w klasie ale cóz, z tego powodu nie mam kompleksów, napoleona
przewyższam o głowę
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
175 cm wzrostu i 55kg to nei doprowadza
mnie do kompleksow ba! Nawet do smiechu i b ciekawych sytuacji np. na
slsk:
[Spaczony] a ja mam 175cm i 55kg i mowia ze wygladam jak szkielet ;( [Grea|htor] oO 55 ? [Watcher] lol tu ty jak smutny z mrocznych i zlych :P [Grea|htor] ja mam 176 i waze ok85 :] [Watcher] czy jak to tam tearz jest mroczne przygody billego i mandy [Yosia] no to sie nie dziwie ze tak mowim [Spaczony] no widzisz :] [Watcher] kurde mon [Watcher] opowiedz nam jak to jest byc smiercia! [Watcher] to dopiereo [Watcher] a [Watcher] poznac wlasnie kostuche na slsk [Watcher] ech jednak prawde mowia [Watcher] ze jak czegos niema na slsk to to nie isnieje [Spaczony] ale sie gotycko poczulem [Grea|htor] uacz wolniej bo nie nadazam czytac :] [Watcher] czyli i koscisty tu byc musi [Watcher] hihhiihhi [Watcher] ja tez :P [Grea|htor] ;] [Spaczony] ej no ale to nie mi stanela akcja serca na minute [Spaczony] (Boze z kim ja sie zadaje :P ) [Grea|htor] mnie tam nic nie staje [Grea|htor] cholera - to byl tekst ktorego nigdy nie chcialem napisac :/ [Spaczony] buahahahahaha [Spaczony] busted :D [k0smos] spodziewam sie [k0smos] :D [Watcher] lol [Grea|htor] zbole :] [Yosia] nawet sutki ci nie stajom jak jest zimno? [Yosia] :( .... =] -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |