Początki W 3d Maxie..., ...czyli masakra wita :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Początki W 3d Maxie..., ...czyli masakra wita :D
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hej, zabrałem się ostatnio za grafikę w
3d Studio Max. Przedstawiam moje 3 pierwsze prace. Ostrzegam, że to beznadzieja. Edit: Dobra, po jakimś czasie zmieniam linki, tamte już są skasowane Tutaj jest nowa stronka Ten post był edytowany przez Zdzihó: 07.07.2005 13:37 |
Chionia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 15.11.2004 ![]() |
ja sie nei znam, ale te cósie mi wyobraźni
nie pobudzają
![]() |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
jak na poczatki to nie tak zle ;] moglo byc
gorzej ;p
cwicz, cwicz, a kiedys dojdziesz do chociazby takiego poziomu, powodzenia ;] -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zdzichu pracujesz w IBM?
-------------------- |
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
IBM?? Nie... domowy interesik idzie
![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Twój awatar to screen z wygaszacza ekranu
który standardowo jest instalowany na wszystkich sprzętach IBM
![]() ![]() -------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
o. ja tez sie ostatnio troche w 3d bawie tyle
ze w maya a nie w maxie. hm no jak na poczatki to spoko, teraz sie wez za
cos ambitniejszego np. wymodeluj glowe ;d (mi wyszla jako tako po jakims
tygodniu cwiczen i to do tego glowa low-poly ;p)
tak ps. skad textury bierzesz ;] link plz -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Avalon: i dyskietka z tutoriali, ale jest
taka fajna strona:
www.mayang.com/textures A tu postanowiłem dać kilka nowych pomysłów: Takie cuś ala Colorado Stara fontanna + początki zabawy z trawą Aktualnie pracuję nad krajobrazem wodnym (błęity z wysepką ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jakaś taka szczypiorkowata ta trawka ;-)
Ale reszta,z mojego punktu widzenia laika, wydaje się całkiem przyzwoita.
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
trawa za oczojebna jest ;] a tak wogole
myslalem ze trawa na marmurze rosnac nie moze ale moge sie mylic hehe
sama fontanna spoko tylko jakas taka uboga sie wydaje, ta woda tez troszke lipna wyszla krajobraz wyglada dobrze tylko tez sie rzes nie nameczyl, 2 tekstury kila poligonow i tyle. edit: a zapomnialbym ;] wielkie thx za linka Ten post był edytowany przez Avalon: 18.12.2004 11:15 -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Seiya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 04.01.2004 ![]() |
mi sie prace podobaja tylko ta trawa to
nie dosc ze w jednym miejscu to jeszcze w jednym kwadraciku xD
-------------------- Róże, ich płatki...Nasze matki- matki miłości, matki ludzkości...
|
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
to dopiero była pierwsza próba robienia
trawy, czyli testy i przypominam, że mam dopiero 12 lat i 2 tygodnie w 3d
maxie
![]() |
Seiya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 04.01.2004 ![]() |
Znaczy sie masz 12 lat i dopiero dwa
tygodnie pracujesz w 3d maxie czy może od dwunastu lat i dwóch tygodni
tworzysz w tym programie? :>
-------------------- Róże, ich płatki...Nasze matki- matki miłości, matki ludzkości...
|
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mam 12 lat, a robię 2 tygodnie. Nie mam
też 2 tygodni, a w 3d maxie rowbienia od 12 lat:D
|
Avalon |
![]()
|
tak ps. max orginalny czy moze skads
sciagany? ;] (jak sciagany to niepogardzilbym linkiem (;]), no chyba ze z
jakis mulow sciagales)
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wow, masz talent
![]() ![]() |
Avalon |
![]()
|
anim8or nie jest zly, na poczatek jest wrecz
swietny, tylko z renderingiem sa problemy ;]
jak masz problem z modelowaniem od podstaw to sie pobaw w modelowanie z figur, np ze sphree, ustawiasz liczbe wieszcholkow na ~20/~20 i modelujesz zwyczajnie przesuwajac wieszcholki. ;] -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
podoba mi się klepsydra ^^jak na 2 tygodnie
to nieźle nie ma co powodzenia ^^
|
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
całkiem, całkiem. trzeba mieć niezłe
wybrażenie przestrzenne zeby coś takiego zaprojektować. mi na kompie to
ewentualnie wychodzi bałwan w Paincie.
bardzo fajne. jestem na tak ![]() -------------------- |
Raillie |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 05.01.2005 Skąd: ...z piekła rodem Płeć: Kobieta ![]() |
Taak... Wspaniałe, a jakie związane z Hp...
-------------------- |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
A mi to nie wchodzi:
Sorry, we cannot find "http://republika.pl/jazz30/Stol.jpg" Sorry, we cannot find "http://republika.pl/jazz30/Ziemia.jpg" :/ -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Podaję nową stronkę, tam jest o wiele więcej moich gryzmołów
![]() QUOTE Taak... Wspaniałe, a jakie związane z Hp... Ten dział nazywa się Galeria, a nie Galeria HP, z resztą popatrz sobie na FF. Wszystko tam jest związane z Harrym? |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Raillie @ 09.01.2005 16:30) LOL XD Nie ma to jak ciety komentarz. :] -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 07.07.2005 11:05) QUOTE(Raillie @ 09.01.2005 16:30) LOL XD Nie ma to jak ciety komentarz. :] Taaa... >_> A prace... nie wiem, skoro to początki to w sumie... wypas ;> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:05 |