Severus, (apel)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Severus, (apel)
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
Severus
(apel) Ciemniejszy niż noc Zimniejszy niż lód Jest twardszy niż głaz Rozkruszyć - czczy trud Samotny jak wiatr Groźniejszy niż smok Zamknięty w swój świat Nie straszny mu mrok Lecz oczu twych blask Łagodny twój głos Spojrzenie jak czar Rąk czułość, gdy noc Roztopią ten chłód Odgonią zły cień Jak gwiazda wśród chmur Nadzieja na dzień On nie chce być sam Oswojon być chce Choć stroni od dam Marzenia ma swe Choć w lochu swym tkwi I ludzi wciąż lży Coś w sercu mu drży Nieobce mu łzy Więc nie bój się wejść W ten loch i w ten mrok Ty obok chcesz przejść? Odwracasz swój wzrok?! Uratuj dziś go! Wnieś światło w ten loch Bądź tą, która zło Obraca w sam proch Gdy będzie już twój Otworzy ci drzwi Zobaczysz ten świat Co wewnątrz aż lśni W tym świecie jest śmiech W tym świecie jest gwar Jest śpiew, radość jest Jest magia i czar Beretem jest rzut Jest Black pośród skór Dziewictwa jest cud I taniec wśród rur Jak kura mknie czas Gdy Lupin wciąż śpi Gdy broda po pas A Potter się tli Chcesz przeżyć to też? Chcesz tańczyć z nim w krąg? W swe ręce go weź I pozbądź się mąk Za ogon los łap Za szelkę lub bicz Gdy dobrze ci jest Ty rżyj albo kwicz Gdy rura jest z Al A kura bez jaj Gdy wieczny trwa bal Ty krzycz: "Chwilo, trwaj!" Więc odważ się już Na ustach miej śpiew* Loch otwórz i właź On czeka - twój Sev *** * pożądana strofa do śpiewania: "Like a virgin...itd" -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
Mrs.Snape alias Karaluch |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 09.12.2004 ![]() |
Janie! Chłopie ty
mój! Poezyja świetna! Świetna! Świetna! To się nadaje na
Sam-Wiesz-Jaki-Prodżekt!!! <Kraluch pada i wielbi talent
Jana> Janie pozwól dotknąć choćby rąbka twej szty! O guru mój i
natchnienie moje! Pisz mi więcej takiej poezyji!
Pozdrawiam: ..::Karaluch pod wrażeniem natchnieniem i prodżektem::.. -------------------- Like a viiiirgiiiiiiiin
Touched for the very first time Like a viiiirgiiiiiiiin When your heart beats Next to mine =============================== Set me as a seal upon your heart As a seal upon your arm For love is strong as death For love is strong as death. Set me as a seal upon your heart As a seal upon your arm For love is strong as death. Many waters cannot quench love Neither can the floods drown it Neither can the floods drown it, drown it Set me as a seal upon your heart As a seal upon your arm For love is strong as death." |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
ten cały ogrom "dzieł", jakże
lotnych, jakże głębokich itd. zamieszczanych w ostatnim czasie to zwykła
sieczka, bez urazy dla zacnych autorów, ale to wszystko w postaci postów
"piękne, zachwycające - jak miło wam w d... włazić" no wyrzygać
sie idzie...
|
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Szkoda, że mamusia Ci
nie myła języka mydłem, jak byłeś mały (mała?). Oczywiście, że ten wiersz
jest okropny i nikt tego nie neguje. Nawet Karaluch - dziwne, że tego nie
widzisz. Z dziką zazdrością patrzę na te strofy i zastanawiam się, czy uda
mi sie napisac coś potworniejszego i bardziej kiczowatego. Będzie ciężko.
Wulgaryzmy, fumsek, wystawiają świadectwo tylko Tobie, nie autorowi, i nie innym komentującym. Szeleczki Przeznaczenia -------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Szelki
Przeznaczenia @ 14.12.2004 23:30) Wulgaryzmy możę zmienimy liczbę na pojedynczą :] ten wywołujący ekhmm oburzenie wulgaryzm miał na celu jedynie nieco dosadniej obrazować pewne sprawy :] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:55 |