Biologiczna Patologia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Biologiczna Patologia
Ryba_noworoczna |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 12.12.2004 ![]() |
Czerń...
To ona tak rozpala, powala. Niczym węgiel w niszy grilla, Na którym podpieka się czerwone mięso... Niby serce szkarłatne Ukryte w Twym worku osierdziowym... Smacznego. |
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Jestem wstrząśnięty.
Przechodzę na wegetarianizm.
-------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Boze, widzisz nie grzmisz.
[tak, to jest adekwatny komentarz] rybo, szelko, cokowliek: Na ktorym profilu sprawdzacie PMy? Bo przeslalem i oczekuje odpowiedzi. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Od dwóch dni nie
dostałem żadnego priva. Z całym szacunkiem, czy tu do kogoś dociera, że Ryba
to Ryba, a ja to ja? Szelki
-------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
ależ przecież to jest powrót do fascynacji
brzydotą
![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:00 |