Sok W Kartonie, czyli
czterowiersz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sok W Kartonie, czyli
czterowiersz
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Standardowy sok z Biedronki
z aromatem prosto z łonki przelewa się przez brzegi pucharu. Plama. -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
swietne!!!
ta głębia... jesteś poetą z prawdziwego zdarzenia, i kogoś takiego tu nam było trzeba. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
wiem. sorry, do teraz się wstydziłem.
-------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
taki poeta... to mój ideał artysty!
i chłopaka zarazem! gdyby ktoś mówił do mnie tak pięknie jak Ty mówisz o Standardowym Soku Z Biedronki, umarłabym ze szczęścia... To forum odradza się na nowo!!!!!!!!! -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Popłakałam się.
Gdyby Mickiewicz żył, na pewno kupowałby w Biedronce! ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja cały czas odnoszę wrażenie że coś gnije w
państwie duńskim...
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:38 |