Koń W Kanione
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Koń W Kanione
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Koń by się uśmiał,
Uśmiał by się, ale nie bardzo może Wybili mu zęby, łobuzy. Marzy o preriowym rodowodzie, O stadzie dzikich mustangów Wyrżniętym co do jednego. W bezkresie swoich marzeń Galopuje przez pola chwały Po czaszkach niewiernych Allachowi. Kaniony pełne koni. Jedno wojsko walczy z drugim. Kaniony pełne koniny. A kanony poszły spać. -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
hmm... niezły. naprawdę niezły. podoba mi
się... naprawdę mi się podoba...
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:36 |