Dramatyczne Spinki Do Pończoch
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dramatyczne Spinki Do Pończoch
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
O, samotności nasza
błogosławimy cię na tej oto nodze! Depilacyją nieskalanej, dziewiczej i nierumianej jak chomicze futro, atłas, bambosz. Ah, samotności, zakonnico papierosów za dwa złote i lakieru z acetonem. Przybądź mocy, woskiem zapachnij ostrza niech kaleczą nieestetyczny gąszcz egzystencji. Ten post był edytowany przez Mornariel: 15.12.2004 11:17 |
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Sorry, za 10 min musze
lecieć do pracy, więc żadnego konstruktywnego "komęta", ale bardzo
dziękuję za poprawienie humoru o tym szarym poranku. Uściski. Rozśmieszone
Szelki
(nadal chichota) -------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
Antenka_Al |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 14.12.2004 Skąd: Beretowe Wzgórze ![]() |
No, od razu lepiej :D Całkiem sympatyczne,
choć brakuje mi tu jeszcze czegoś... jakiejś cisowatości może. A, no i
szkoda, mimo wszystko, że nie rymowane. Dobry rym wszak nie jest zły...
;)
QUOTE Depilacyją
nieskalanej o____O LOL!!! pozdrawiam - Antenka, wesoło i aluminiowo błyskająca... -------------------- Czym jest beret bez antenki? Otóż to, niczym. Zatem, antenka jest kwintesencją beretowatości.
Zwłaszcza aluminiowa antenka. ..::RURA PRODŻEKT!::.. |
Szlafrok_W_Kreciki |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 15.12.2004 ![]() |
No, cóż. Popłakałam się - ze śmiechu.
W pewnym sensie się Szlafrokowi podobało. Metafory ładne, ale przerzutnia wg
mnie leży i kwiczy. Może się mylę.
I pytanie małe - co ten wiersz ma przekazywać? Bo kompletnie Szlafrok nie rozumie ów dzieła literackiego. QUOTE O,
samotności nasza błogosławimy cię na tej oto nodze! Wysławiajmy pod niebiosa, Alleluja. Pozdrawiam, Szlafrok, kwiczący. -------------------- Szlafrok w kreciki! Aluminiowy... Okazja!
|
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
Nie orientuję się za bardzo w przedmiocie
spinek do pończoch (ech, jeszcze wiele kobiecych sekretów czeka na odkrycie
![]() ![]() Łączę ukłony. Janek -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
Beret_Pottera |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 14.12.2004 Skąd: Głowa Pottera ![]() |
A mówili mi że tutejsi nie mają
poczucia humoru. Wręcz przyciwnie, mają i być może nawet bardziej
psychodeliczne niż rurowcy.
Pytam się w takim razie o co ta awantura? Beret -------------------- Jestem berettem ze wszech miar ALUMINIOWYM
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Przerzutnia leży rzeczywiście.
Ale zaraz kwiczeć? Pijana użytkowniczka Cat. (uhaha trafiam w klawisze, znaczy się dobre piliśmy i nie oślepnę! ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
offtopic okropny:
cat: ja ostatnio pilem zle bo w rozmowie z grimmym nic nie wiedzialem bo mi ekran skakal wertykalnie. /offtopic okropny co do wiersza: sUpCiO, eLo, FaJnIuSi, tAkI aLuMiNiOwY - nOrMalNiE rUrA pOkEmOn aNtEnKa. tymon korneliusz scypion młodszy afrykański. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Och, ach, Cat ten wiersz jest cudowny i
boski, rozświetla to forum niczym latarnia morska na środku wzburzonego
morza!
Podpisano: Żelazne Zęby Malfoya XD Cat ja Cię kocham za tą ironię. -------------------- |
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Z powodu tradycyjnego
padu wieczornego serwera wklejam dopiero teraz, sorry.
Po głębszej medytacji i konferencji z kobietami w mym otoczeniu, stwierdziłem, iż na tyle ten utwór zrozumiałem, by podjąć się recenzji. Na trop nici przewodniej skierowała mnie występująca w utworze zakonnica, czyli wyraźnie nawiązanie do religii. Zwłaszcza, że standardowa zakonnica jest samotna (bezmężna i bezdzietna) oraz ślubuje ubóstwo - patrz: tanie papierosy za dwa złote. Przejdźmy do owłosienia na nodze. Jeśli połączyć legendę biblijną z teorią ewolucji, staliśmy się ludźmi i ujrzeliśmy, żeśmy nadzy - istoty futrzaste zrzuciły futra i tak zwierz stał się człowiekiem, pojąwszy istotę grzechu. W takim razie potrzeba depilacji jest jednocześnie w rzeczywistości głęboką potrzebą wyjścia ze stanu zwierzęcości, oczyszczenia fizycznego, poznania... a także utraty niewinności dziewiczej. (namysł) Jeśli się głębiej zastanowić, widzę tu także wątki erotyczne. Jeśli wziąć pod uwagę, że futra, atłas, obuwie mogą być akcesoriami seksualnymi, można tu odnaleźć także silny akcent erotyczny. Tęsknotę młodej kobiety za doznaniami dotąd nieznanymi (patrz zakonnica), grzechem (wyzwolenie z pęt moralności) i nagością, co wyraźnie jest zaznaczone w ostatnich wersach. Tak, to erotyk! Jakże słodki... Gratulacje. Szelki (idzie pod zimny prysznic) -------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
Antenka_Al |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 14.12.2004 Skąd: Beretowe Wzgórze ![]() |
QUOTE sUpCiO, eLo, FaJnIuSi, tAkI aLuMiNiOwY
- nOrMalNiE rUrA pOkEmOn aNtEnKa. o_O Po jakiemu to? Antenka???!!! Ja sobie wypraszam! Nie mam nic wspólnego z tym wierszem. Nawiązań do Pokemonów ni w ząb nie pojmuję... albo nie widzę raczej. Aluminiowy to ten wiersz nie jest. Nawet literki ma czarne, nie aluminiowe. Koledze szanownemu zepsuł się shift... tak trochę... i radzę oglądać mniej blogów tworzonych przez rozchichotane nastolatki. Po co kolega szanowny je odwiedza, nie wnikam. Ale źle to wpływa jak widać na styl wypowiedzi ![]() P.S. Gdzie w tym wierszu ironia? Z całym szacunkiem, Autorce do prawdziwego CIS-u jeszcze trochę daleko. Ale jest na dobrej drodze. pozdrawia Antenka, pokojowa -------------------- Czym jest beret bez antenki? Otóż to, niczym. Zatem, antenka jest kwintesencją beretowatości.
Zwłaszcza aluminiowa antenka. ..::RURA PRODŻEKT!::.. |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no Kasia prawie udalo Ci sie dorownac.
wiec NIEZUPELNE ale jednak gratulacje -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
hehe, podobal mi sie :]. gratulacje
![]() |
Aluminiowa_Dziewica |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 13.12.2004 Skąd: Nowa Rura koło Biłgorurowa ![]() |
Gratuluje,
zdołałąś u mnie wywołaś fale niepowstrzymanego chiochotu.
Świetne. A_V -------------------- Like a Virgin!
Like a Virgin! Like a Virgin! <<<<RURA PROJECT>>>>> |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja to skomentuję tak: mua mój idol :*
|
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Patrzcie, patrzcie. Wiedziałaś, że
napiszesz erotyk? Bo ja bym się raczej nie spodziewał, że można w tym
wypatrzeć wątki erotyczne, ale okej, niech są, bo może i niebezpodstawnie
ktoś je tam znalazł...
Podoba mi się. Czemu takich swoich wymiocin nie wklejasz mi na gadaku? Chętnie bym sobie poczytał von Zeit zu Zeit... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.07.2025 09:17 |