Gorycz Niesamotności, - Rura
Prodżekt
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Gorycz Niesamotności, - Rura
Prodżekt
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
skrępowany pępowiną
chaosu
na złego boga piszę donosy cierpię w nerwach drąc pierś dziewiczą i krzycząc amen! Zawołał anioł z kamienia tyś Szelkami jest Przeznaczenia nie dla cię los szczęścia i słodycz ust i biust z bliźniakiem potwornym spięty błoną jak z demoniczną piekła gorgoną nienawidzę rodzeństwa do szaleństwa Przepraszam, że nalegam, ale skoro uparcie mi to wycinają, to mam zamiar to uparcie zamieszczać. Konstruktywne komentarze wszelkiego rodzaju mile widziane. Szelki -------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
"...ale to już było..."
Poprzednim razem dostałam głupawki (przez ten biust). Tym razem już nie. Przeszło mi. Nawet podoba mi się pierwsza zwrotka. W ogole, odczepiajac sie od tresci, forma jest interesujaca. Przy czym mam wrazenie, ze nie do konca zgadza się rytm. -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ależ ja już przekazałam co myślę.
Patos w czystej formie, dla mnie mało treści. Lepiej używać prostych słów, z jakimiś kilkoma metaforkami, które przecież przemawiają bardziej. Tak jak w Twoim haiku, choć tam była aż za prosto. Ale lepiej za prosto niż tak. Bo to do mnie nie przemawia. Zupelnie -------------------- |
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Przywracacie mi wiarę
w człowieka. To wierszydło jest koszmarne. Dzięki.
-------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:47 |