Pragnienie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pragnienie
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nago mi, nago w ciemnym pudle pokoju na skórze pustka zawisła pytaniem, Rozbijam myśli o regał przy ścianie o okno, o drzwi, o lustro omszałe. Wybiegam oddechem dwa metry za ścianę. Zegar wyłupiastym wahadłem zerka, odmierza zastałe powietrze. Siedze - blade prezentując ciało jestem - świadoma Twojej niebliskości. Nago mi, nago, w samotnym tapczanie. Znaleziony w kajeciku. Rytm poszedł na podwórko, interpunkcja pobiegła za nim. Pozdrawiam. -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
nie bylo najgorzej. ale lepiej byc moglo.
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Zawsze może być lepiej. A to to jest
takie... no.... bo jest.
Mara - świetny avatar -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nagominagominagominago
jak jakieś zaklęcie albo cuś. ja też ostatnio postanowiłam się bardziej wysilić i poćwiczyć wiersze rymowane. choć to wcale łatwe nie jest. |
Sihaja |
![]()
|
To nie jest rymowane XD Wszystkie
zbieżności wyszły przypadkowo XD
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
podoba mi się niesamowicie ten fragment
QUOTE Wybiegam oddechem dwa metry za ścianę cały wiersz jakiś taki cieższy niż zwykle a jednak też Sihajowy ^^' lubię taką surrealistyczną poezję tylko jakoś zakończenie nie do końca zaspokoiło moje potrzeby szkoda ale ogólnie plus -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:28 |