Dla W. W.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dla W. W.
Sneipai Psichas |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
dla W.W.
noc z milionami słońc snem życiodajną ciemnością materialny widzialny władczy jak zawsze życie namiętność tętno i pot mocny twój uchwyt o wschodzie słońca dryfujemy od siebie każda godzina światła i cienia jest cudem wszystkim są dwie sylaby twego imienia jestem duchem, który cierpi na miłość Ten post był edytowany przez Sneipai Psichas: 17.12.2004 18:09 |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
ladny wiersz. podobaja mi sie Twoje
utwory, maja w sobie to cos. pierwszy wers mi sie srednio podobal... ale
poza tym ladnie.
|
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Bardzo mi sie podobało....
szczególnie to: QUOTE materialny widzialny władczy jak zawsze i QUOTE jestem duchem, który cierpi na miłość -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:58 |