Miłosierdzie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Miłosierdzie
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
Staruszek
Z błękitnym smutkiem w oczach Wyśmiany Wytknięty Naznaczony brodą Zbyt śmiałą Okrążają go Bezczelnie młodzi Prostacko kolorowi Dziko odziani Boleśnie głośni Bezczeszczący święte aluminium Bezlitośni bardziej Niż kominkowy ogień Jeszcze trochę Jeszcze chwilę I bezduszna brzytwa Zabłyśnie złowieszczo Wcale nie Aluminiowo Nagle, wyrwana z puchu nierozmyślań Czysta Niewinna ab ovo Jedyna sprawiedliwa Ostatnia sprawiedliwa Kura Przechodzi przez sam środek jezdni Okrucieństwa Przerywając potok słów pogardy Jednym Krótkim Nieporadnie gdakliwym "Kto jest bez winy Niechaj pierwszy rzuci beretem" *** Ten post był edytowany przez Jan Bez Domu: 17.12.2004 13:26 -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hm, ten początek to mi przypomina
Edelmanowskiego Żyda stojącego na beczce.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwsza strofka - łał, zaskoczyła mnie i
to bardzo pozytywnie. Potem wpadliśmy w stereotypy żartów aluminiowych i
zepsuliśmy cały wiersz. Warto było?
-------------------- |
Aluminiowa_Dziewica |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 13.12.2004 Skąd: Nowa Rura koło Biłgorurowa ![]() |
Być może gust
mam dziwny, ale mi sie podobało
![]() QUOTE(Jan Bez Domu @
17.12.2004 12:25) QUOTE(Jan Bez Domu @
17.12.2004 12:25) Przy tych kawałkach wręcz kwiczałam ze śmiechu. Oby tak dalej Janie! Masz u mnie ![]() A_V -------------------- Like a Virgin!
Like a Virgin! Like a Virgin! <<<<RURA PROJECT>>>>> |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:10 |