Cierpienie Beretu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Cierpienie Beretu
Szlafrok_W_Kreciki |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 15.12.2004 ![]() |
Od Szlafroka:
Niezrozumiana Oto ja. W kominku Potter piecze się. Płonie w lubych mu Ogniach rozkoszy. Jego beret Beztrosko zapomniany Tknięty uosobieniem Pogrąża się w czarnej rozpaczy W pobliżu wieszaka. A mi na oczy klapki założyli Ludzie bez tytułu. I patrzeć nie mogę Na aluminium. Podniosę beret Założę go na głowę Odejdę. Pottera nie pożegnam Bo wrażliwa jestem na Cierpienie cudzych beretów. Od Krecików: Miało być bardziej "gniotowate", ale widać chyba nie umiem pisac aż tak źle. -------------------- Szlafrok w kreciki! Aluminiowy... Okazja!
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
łosz matko! co to jest? jakaś inwazja
aluminowych cośtam krecików, janów itp?! kurde no.
a wiersz wyjątkowo inteligenty. w sam raz pasujący do nicka :/ -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nikt się nie spodziewał hiszpańskiej
inkwizycji XP
|
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
dobrze sie bawisz?
tak sie zastanawiam, gdzie widzisz przyjemnosc w tworzeniu coraz to glupszych nickow, i wprowadzaniem chaosu na forum... nie wiem juz czy to ma byc smieszne, tragiczne, wzbudzac litosc, wspolczucie, smiech czy szacunek. nie wiem. po prostu nie wiem. wierszy nie skomentuje, bo kazdy pisze jak lubi i jak umie, kazdy ma prawo umieszczac swoje utwory, ale czy juz nie przesadzasz? ryba noworoczna, jan bez domu,(...) teraz szlafrok... moze na poczatku to moglo kogos smieszyc, zastanawiac, bulwersowac... ale teraz? ja tylko czuje pewna gorycz ze ciagle, zeby poczytac cos dobrego, musze cofac sie do archowum, a na pierwszym miejscu widnieja dziwne tytuly. piekne wiersze ciagna sie gdzies daleko zepchniete przez kilka(dziesiat) wirtualnych postaci, ktorymi kieruje jedna osoba. nie odmawiam Ci prawa do umieszczania swoich utworow, bo kazdy ma takie prawo, ale mam wrazenie ze traktujesz to jako zart, masz z tego polewke, a to chyba nie jest miejsce, ani czas. no trudno... ide sobie poszukac jakiegos ciekawego utworu. edit: zamiast ciekawych utworow poczytalam troszke wiecej 'aluminiowych' pseudo-wierszy. i co zauwazylam? kazdy wiersz (np. Jana bez domu) komentujesz pod nickami innych stworzonych przez siebie postaci. Ten post był edytowany przez voldzia: 18.12.2004 00:28 |
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
Voldzia, a kto Ci,
kura blada, zabrania pisać pięknej, wysokich lotów poezji i spychać
"gnioty" do podziemia? Nie margaj, tylko weź sie w garść i zacznij
coś pisać. Bo jak na razie to tylko jojczysz albo agresywnie napastujesz
współforumowiczów. Szelki Zdegustowane
PS Nawiasem, nick "voldzia" też taki super gustowny nie jest, jak już jesteśmy przy nazewnictwie. Ten post był edytowany przez Szelki Przeznaczenia: 18.12.2004 00:29 -------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
sorry szelki, wylaczam Ciebie z grona
yy aluminiowych poetow, bo znalzlam jakis Twoj wiersz bez slowa
"aluminiowy".
a jesli chodzi o Twoj komentarz, nie lubie gornolotnej (w sensie naladowanej epitetami i przenosniami, skomplikowanej, o niespotykanym slownictwie) poezji, ale nie lubie robienia sobie jakis zartow (lub nie zartow, bo zarty chyba powinny byc smieszne) z innych ludzi. zreszta nie tak dawno umiescilam tu wiersz, wiec mi nie mow ze nic nie pisze, bo pisze, a to ze mojego wiersza nie zauwazylas/es... pozostaje nam tylko zastanawiac sie dlaczego. a moj nick, ok moze nie jest ladny, ale nawiazuje w jakis sposob do ksiazki, i nie ja go wymyslilam ![]() Ten post był edytowany przez voldzia: 18.12.2004 00:45 |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
A szelki i reszta nie są jedną i tą samą
osobą o czym wielokrotnie było już pisane i udowadniane. Więc proszę
skończcie już ten temat. Za posiadanie dwóch osobowości jest ban. Skoro nie
są jeszcze zbanowani - ergo nie są jedną i tą samą osobą...
Zresztą, zauważyłby to każdy na wpół inteligentny jełop, taki jak ja. Każde z nich pisze zarówno wiersze jak i wypowiedzi w zupełnie różnym stylu... A to nie jest łatwe dla jednej osoby. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:26 |