Pierwsze Oficjalne Fotki Z Co!, więcej dobrych wiadomości :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pierwsze Oficjalne Fotki Z Co!, więcej dobrych wiadomości :)
Fauna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 13.02.2004 ![]() |
Hej, a nie zauważyliście, że Harry schudł?
Przecież w 3cz wyglądał trochę jak taka pyza, a teraz...no nie wiem, może
mi się wydaje, może to ten czarny kolor, ale według mnie wygląda lepiej. Co
do Hermiony, to w pierwszej chwili jej nie poznałam. Rzeczywiście, jest
trochę bardziej "dorosła", ale nie przeszkadza mi to. Jedynie Ron
![]() -------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
/Bilbo Baggins/ (\__/) This is Bunny. Copy Bunny into (O.o ) your signature to help him (> < ) on his way to world domination |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Jak dla mnie same zmiany na lepsze:) Harry
schudł rzeczywiście... ma bardziej zielone oczy niż miał i wreszcie
porządnie rozczochrane włosy. A Hermiona jest stara, to fakt, ale
przynajmniej naturalna ( ta zmarszczka jest bardzo ważna, rzekłabym wręcz
celoowa:)
-------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pedantom mówimy nie! To zasite
wstrząsające że Potter ma muszkę a w książce nie ma o tym ani słowa. Chyba
trzeba zorganizować pikiety.
Emma ładnie wygląda. Nie zanalizowałem jeszcze twarzy pod mikroskopem i może dużo mi umknęło, więc muszę jak najszybciej nadrobić zaległości. Może ona jest chora i teraz się będzie starzała w tempie: dekada w ciągu roku? Nic nie jest wykluczone. Co wy kurde chcecie od Rona? |
Tomak |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart ![]() |
QUOTE(czadowa_ @ 29.12.2004 18:42) Tu masz racje. Przeciez musiała Harry'owac w 3 klasie to musiała wyglądac na zmeczoną i skapcaniałął P.S. wiem ze to toche stary temat P.S.2 ASorki za błedy ortograficzne i inne jak sa Ten post był edytowany przez Tomak: 12.07.2005 17:35 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:07 |