Soundtracki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Soundtracki
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a jak Wam się podoba oscarowy Marzyciel? =)
bo mi się zaskakująco przyjemnie od czasu do czasu słucha, być może dlatego, że mam przed oczami Johnny'ego Deppa i jego grę. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Conrad |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 26.04.2005 Skąd: Kraków ![]() |
Mnie najbardziej podobają się Soundtracki z :
-Harry'ego Pottera -Władcy Pierścieni -Gladiatora -Gwiezdnych Wojen -Draculi 2000 (Slayer rulez !!!) -Matrixa -------------------- ![]() Wynajdywacz Formuł ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
ma ktos soundtrack z Cinderella Story?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Uwielbiam soundtracki z filmów Dziennik Bridget Jones, a zwłaszcza All by myself, Stop.. Lubię też myzykę z filmów Honey, Dirty Dancing, Władcy Pierścieni, no i takie klasyki jak I will always love you z Bodyguarda, Pretty Woman;
Girl, you'll be a woman soon z Pulp Fiction... A no i jeszcze Shrekowe piosnki, a zwłaszcza Halleluyah- Rufusa Wainwrighta, choć inne też są świetne (I'm a believer, Ever fallen in love) Muzyka z filmów to dobra rzecz:) -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Conrad |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 26.04.2005 Skąd: Kraków ![]() |
aha, czadowa mi przypomniała, lubie też soundtracka ze Shreka 2, a szczególnie : Eddie Murphy & Antonio Banderas - Livin'La Vida Loca i Jennifer Saunders - Holding Out For A Hero
Soundtrack z pierwszego Shreka nie za bardzo przypadł mi do gustu, sam nie wiem czemu -------------------- ![]() Wynajdywacz Formuł ![]() |
Milva |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 22.04.2005 Skąd: Z daleka ![]() |
Moim ulubionym soundtrackiem jest muzyka z "Moulin Rouge"
![]() Piosenek typu "Come what may" nie można zapomnieć... -------------------- ![]() |
Moonchild |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 120 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: z daleka ![]() |
Mi się chyba najbardziej podobają soundtracki do Dirty dancing i do Save the last dance.
No i jak bym mogła zapomnieć o Robin Hood książe złodziei i przepięknej piosence Bryana Adamsa "Everything I do" Ten post był edytowany przez Moonchild: 27.04.2005 15:01 -------------------- ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
mi się podoba strasznie z "Marzyciela" i z filmu pt. "twierdza"....
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Muzyka z Marzyciela cudowna. Nie odkrywa Ameryki, ale to rzemiosło najwyższej klasy. Szczególnie piękne są improwizowane na tematach z filmu wstawki Możdżera.
|
Janiska |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: posen. ![]() |
z 'pi' jest jeszcze bardzo na +, film chyba obejrzę sobie aż. a na tym z 'apartamentu' są mum i mogwai, ażż się ciepło robi.
-------------------- i'm not here
this isn't happening i'm not here |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Rany rany rany właśnie kupiłem soundtrack z Zemsty Sithów i aż się boje go włączyć, takie mam oczekiwania...........
![]() |
Milina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 05.05.2005 Skąd: Kraina Marzeń Płeć: Kobieta ![]() |
Ulubione: "American beuty", kilka
piosenek z "Miasta aniołów" i "To właśnie miłość",
również "Marzyciel", "Requiem dla snu", Pottery,
powrót króla, "Królowa potępionych" i "Moulin rouge".
|
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Super sa soundtracki z pierwszej czesci Matrixa - Korn i kilku innych wykonawcow i oczywiscie ponadczasowy Tomb Raider ; >
-------------------- |
Conrad |
![]()
|
Zarąbisty jest też soundtrack z
"Piratów z Karaibów" i "Twierdzy"
-------------------- ![]() Wynajdywacz Formuł ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra wiem ze nie wyjde an tru grim nekro ale...
soundtrack z 'Ogniem i mieczem' jest fajny ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
oswiec mnie kto zrobil muzyke do tego filmu :>
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Kszesimir Dębski.
|
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
moje ulubione soundtracki:
- Moulin Rouge (ach ten głos od Ewanka ![]() - Requiem for a dream - LOTR (wszystkie) - Kingdom of Heaven - Gladiator - Pasja - Star wars (utwór - Darth Maul's theme wymiata ![]() - Matrix i jeszcze by sie znalazły ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A k-pax? A 21 grams? A road to perdition?
To są kozaki. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Emily Strange @ 12.05.2005 18:35) Tak, to jest dopiero soundtrack. Zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Generalnie nie przepadam za takim typem muzyki, ale tej ścieżki dźwiękowej mogę słuchać bez końca... -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
Million Dollar Hotel. nikt tego wczesniej nie wymienial? Mialem ostatnio przyjemnosc przesluchac soundtrack do tego filmu.
hmm co do samego obrazu mialem dosc mieszane uczucia. za to muzyka jest swietna i wspaniale oddaje ducha calego filmu, jazz'owe brzmienia, po prostu trzyma klimat ;] osobiscie wymiotl mnie pierwszy kawalek - 'Ground Beneath Her Feet'. -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
A słuchaliście "A New Hope and End Credits" John'a Williams'a (soundtrack ze "Star Wars: Revenge of the Sith")? Wogóle muszę przyznać że jego muzyka podoba mi się najbardziej.
-------------------- ..
![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
myzyczka z Matrixa i Gwiezdnych wojen jest faktycznie niezła. requiem dla snu fajne i jeszcze polecam X-men. całkiem sympatyczna muzyczka. chociaż film średni.
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Pulp Fiction" (soundtrack b.dobrze dopasowany do klimatu całego filmu)
"Kill Bill" "Requiem for a dream" "Natural Born Killers" (równie zaj**** jak film, gratulacje dla NIN) "Blade Runner" (Vangelis) Ten post był edytowany przez Ahmed: 24.08.2005 21:06 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
QUOTE(mayi @ 15.04.2005 18:51) ja teraz namietnie slucham sciezki z Kabhi Khushi Kabhie Gham (pol. Czasem slońce czasem deszcz) swietne disco INDIAN w wykonaniu tamtejszej gwiazdy Lata Mangeshkar az chce sie tanczyc ... what? nie wiedziałam, ze indianie zamieszkują Indie ;] wiem, że Kolumb tak myślał, ale podobno taki pogląd już dawno przestał istnieć. byłam ciekawa, czy ktos o tym wspomni, ale nikt się nie znalazł. ciekawe czy dlatego, ze ten film jest juz dosyć stary, a może z innego powodu. Jesus Christ Superstar, 1970. musical, więc kazde słowo wypowiedziane przez aktora to część soundtracku. niesamowite głosy, aranżacja, hipisowski duch, no i wszystko utrzymane w rockowym stylu. bardzo mi sie podoba i często wracam do słuchania. Ten post był edytowany przez Norriśka: 23.07.2005 19:18 -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 02:22 |