oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Cóż... w międzyczasie z pomocą Photoshopa
7, GIMPa 2 i Ulead GIF Animatora 5 zrobiłam kilka avków... Narazie tylko
związane z HP, potem może porobię inne.
Część z was może już widziała je na blogu TFM.... no ale oto kilka z nich: ![]() ![]() ![]() ![]() Część robione wg mojego własnego pomysłu, część specjalnie dla paru osób z tego forum i pewnego innego ![]() I co sądzicie o nich? Ten post był edytowany przez kkate: 09.04.2005 11:15 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
masz dziewczyno talent. Najfajniejszy z
Blackiem Remusem i z tym jak sie Harry całuje
-------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
a mi sie podoba ze sa
takie...
![]() ja takic hnie umiem:( w czym to się robi?? |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
...znaczy że się ruszają?
![]() No, trzeba mieć jakiś program. Ja narazie mam Ulead GIF Animator, ale się rozglądam za jakimś innym. Tamten jest banalny w obsłudze, ale ma możliwości takie sobie. I jeszcze trochę (te są nieruchawe raczej ![]() ![]() ![]() ![]() Btw, na SnitchSeekerze mam temat ze swoimi avatarami, no i tam robię takie na zamówienie. Część pochodzi własnie stamtąd, część to mój osobisty pomysł. I jeszcze kilka z zamówień (ruchawe): ![]() ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Fajne :] Szczególnie ten
"całuśny" oraz z Balck'iem.
Co do dwóch ostatnich: litery za bardzo uderzają po oczach. Ogólnie nie jest źle. Mam nadzieję, że niedługo zamieścisz dalsze Twoje avatarki. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
fajne, fajne... ale ten Lupin to źle kolory
nieco dobrane.... jakos mi niepasuje do tego zielony napis. ale reszta super
![]() -------------------- |
kkate |
![]()
|
Anagda, wiem, mi też się nie podoba
![]() Macie jeszcze trochę: ![]() ![]() Kompozycja różnych pędzelków w Photoshopie i trochę mojej inwencji. Wersja z napisem lub bez. ![]() ![]() ![]() Hayden Christensen jako Remus Lupin... no, to pomysł Dzwoneczka ![]() ![]() I jeszcze sygnaturka by me ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
kkate |
![]()
|
Hehehe... przez ten czas chyba się nieco
podszkoliłam, nie chwaląc się...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 07.04.2005 14:48 -------------------- just keep dreaming.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
e... bomba!!
![]() pytanko małe: jakim programem to robisz?? -------------------- |
kkate |
![]()
|
![]() ![]() ---- I z innej beczki... ![]() ![]() ![]() I avatar, z którego jestem bardzo dumna... ![]() ![]() Dzięki Anagda! Programik to Photoshop 7.0. Innego typu grafiki na moim DA Ten post był edytowany przez kkate: 07.04.2005 14:53 -------------------- just keep dreaming.
|
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Sliczna jest Lily.. naprawdę, prosto
zrobiony av, a taki... fajny
![]() Legolasek tez slicznusi - jego piękne oczy ![]() |
anagda |
![]()
|
-------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
no jak na avy to calkiem spoko, nie rozumiem
tylko jednej rzeczy :
- po co marnować talent dla takich bzdur? na twoim miejscu z takim warsztatem zajoł bym się raczej takim czymś jak ten pan : www.dream-traveler.deviantart.com - nazywa się to podajze stock art i polega na sklejaniu ze sobą roznych zdjec i innych smiesznych rzeczy, co robi wielki efekt. -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Świetne. Masz talent. O czym świadczy też
to, że wygrałaś nie w jednym konkurcie
![]() Ten post był edytowany przez żaba: 09.04.2005 15:38 -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
anagda |
![]()
|
QUOTE -
po co marnować talent dla takich
bzdur? bzdur!!?? ![]() ![]() dla kogo bzdur, dla tego bzdur. mi się podbają avy. i lepsze to niż właśnie połączenia różnych tam zdjęc, QUOTE co
robi wielki efekt . NIE robi wielkiego
efektu... ![]() -------------------- |
anagda |
![]()
|
wcale się nie oburzam
![]() Ten post był edytowany przez kubik: 15.04.2005 22:47 -------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
QUOTE bzdur!!??
tak bzdur QUOTE dla kogo bzdur, dla tego bzdur. mi się
podbają avy. i lepsze to niż właśnie połączenia różnych tam
zdjęc avy daja bardzo mala przestrzen do popisu ponadto zeby zrobic ava nie trzeba byc jakims tam asem a widze, ze ta pani ktora tutaj robi ma naprawde niezly warsztat, dlatego BARDZO jej polecam przerzucenie sie na cos ambitniejszego QUOTE . NIE robi wielkiego efektu... no tak uwierz mi mnie tez czasem
zrzera zazdrosc.![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
kkate |
![]()
|
A wy się nie kłóćcie, bo niektórzy mają taki
zamiar.
Po pierwsze, Anagda, to ten Syriusz to tylko praca z moich ulubionych, a nie moja ![]() Tobie, Avalon, chodzi o avatary czy te inne rzeczy? Weszłam na tamten link... Niektóre prace są świetne (chociaż nieco... hm.. dziwaczne momentami) , a rzecz polega właśnie na łączeniu różnych elementów z tzw. stocków. I ja dopiero podejmuję pierwsze próby tego... A avatary... hehe... moja pierwsza miłość ![]() ![]() EDIT: Równo napisaliśmy posty. Teraz już wiem, co i jak. Jak więc napisałam, dopiero zaczynam robienie innych grafik. Ten post był edytowany przez kkate: 09.04.2005 16:48 -------------------- just keep dreaming.
|
Avalon |
![]()
|
a no pewnie, od czegos trzeba zacząć, pytanie
tylko po co ciągle zapalać ognisko patyczkami jak się ma zapalniczkę?
![]() i nie chodzi mi o avatary tylko o wlasnie ten stock art. Moim zdaniem zdecydowne mogła byś się tym zająć i robić prace większego formatu (dosłownie i przenośnie) -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Kkate jest POWOŁANA do avatarów!
Ja zaczęłam od grafik... i teraz dopiero coś wychodzi ![]() A avatary... w moim programie nie da sierobić napisów ciekawych (Gimp) więc robię grafiki. Bardzo to lubię. Ale rób Kkate, co wolisz.Bo twoje avki są świetne i niedługo (a może juz) dojedziesz do mistrzostwa ![]() |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Śliczne te avatarki! Po prostu
cudo! Jak ty to robisz że takie eXtra avatary robisz??? Ja próbuje i
tak nic mi nie wychodzi...
![]() |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Ty masz talent!! Mam drobne
pytanko:D Czy byłabyś tak życzliwa i zrobiła avka "na zamówienie"
(tamten migający, który już kiedyś mi zrobiłaś jest za duży i nie mieści się
na forum
![]() -------------------- ...
|
kkate |
![]()
|
Ekhem, droga Luno. O [tu] sobie wejdź, to wtedy chetnie. I to wcale
nie jest reklama
![]() A ja ostatnio zrobiłam takie avatary: ![]() ![]() ![]() (zestaw na konkurs na SS) ![]() i banerek: Ewelko, nie wiem jak ja to robię, po prostu mam Photoshopa, uczyłam i uczę się go obsługiwać, podglądam innych, i wychodzą ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 16.04.2005 11:38 -------------------- just keep dreaming.
|
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
QUOTE(kkate @ 16.04.2005
11:36) Ewelko, nie wiem jak
ja to robię, po prostu mam Photoshopa, uczyłam i uczę się go obsługiwać,
podglądam innych, i wychodzą ![]() Aha. Ale twje avatarki sa jedne z najlepszych jakie w życiu widziałam...! A ja nie mam tego photoshopa ![]() |
kkate |
![]()
|
Photoshopa mam od koleżanki, a skąd ona ma,
to nie wiem
![]() Jak się nauczyłam...? Trochę sama, trochę przez tutoriale, trochę oglądając avatary innych... Zaraz pewnie zapytacie, gdzie tutoriale (pomoce) są. Są na DeviantArcie, można je wyszukać na Google. Tyle ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:34 |