oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
fakt... kubik byłby zachwycony. tak jak ja
![]() -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Baaardzo ładnie
![]() ![]() Twój talent + dobry program = naprawdę coś ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Lord_Vigunt |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 18.07.2005 Skąd: Znienacka ![]() |
Ja tam się za bardzo nie wypowiadam.
![]() ![]() -------------------- "We are only as strong, as we are united, as weak as we are divided..."
|
Lord_Vigunt |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 18.07.2005 Skąd: Znienacka ![]() |
Chociaż z dobrym grafikiem, np. PSP czy CorelDraw może by mi coś wyszło.
![]() -------------------- "We are only as strong, as we are united, as weak as we are divided..."
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Spróbuj, a zobaczysz :] Ćwiczenie czyni mistrza.
-------------------- just keep dreaming.
|
Lord_Vigunt |
![]()
|
No pomysle. Bo gdybym narysował coś na papierze, pokroiłbym się, żeby to nie ujrzało światła dziennego.
-------------------- "We are only as strong, as we are united, as weak as we are divided..."
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nowe, spośród których niektóre są trochę starsze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze jeden - niby nie zawiera wielkich spojlerów, tylko sformułowanie w 6 tomu, więc.... ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 29.08.2005 10:43 -------------------- just keep dreaming.
|
kkate |
![]()
|
I H/Hr nadchodzi.... :>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I żeby nie było, że coś zdradzam, te trzy avy zawierają spojlery dotyczące 6 tomu, szczególnie ten ostatni ![]() 1 2 3 -------------------- just keep dreaming.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jak zwykle śliczne
![]() najbardziej mi sie podoba ten: ![]() -------------------- |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatni av ze spojlerem jest boski. :] Naprawde Ci się udał.
Ogolnie wszystkie są ładne, mam wrażenie, że z posta na post coraz lepsze (a może tylko ja zaczęłam bardziej doceniać, bo doszłam do tego, że to wcale nie takie łatwe ![]() ![]() Gratulacje. -------------------- |
kkate |
![]()
|
Dziękuję, Ninny
![]() Może to i ty zaczełaś mnie bardziej doceniać, ale mi też się wydaje że cały czas się poprawiam. No i to dobrze ![]() Aha, może jak mnie najdzie, to i parę rzeczy R/Hr zrobię... na pewno jednak nie możecie się spodziewać nic z paringu H/G. Jeszcze parę, świeżo spod Photoshopa... wypróbowywanie nowych efektów... zawierają spojlery w wersji light ![]() 1 2 I nie-spojlery: ![]() ![]() ![]() ![]() Ten ostatni strasznie mi się podoba ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
anagda |
![]()
|
ja lubię jakieś ostre czy takie "gładkie"... z tej serii wszystkie sa oki, ale mi jakoś tylko ten ostatni bardziej przypadł do gustu
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 11:34 |