Czy Hp Uzależnia?, Czy Harry
Potter uzależnia?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Czy Hp Uzależnia?, Czy Harry
Potter uzależnia?
Berta Griphook |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 25.07.2005 ![]() |
Też miałam plaktów pełno , zawiesiłam chyba tylko jeden z nich , ale i tak na jakiś tydzie , potem się zerwał. Ja kiedyś czytaam książkę pod kołdrą ... nie polecam, na drugi dzień cholernie bolą oczy i głowa
![]() ![]() -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
grlouiee |
![]() ![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja kiedys z kolezanka (tez fanka HP) w 5 kalsie SP, czyli pare ładnych lat temu
![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o gadzety...to miałam kiedyś ołówek z Hermiona, który naprawde przynosił mi szczescie, ale sie złamał (pewnie w moim biurku gdzies lezy ![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Berta Griphook |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 25.07.2005 ![]() |
grlouiee, czy twój nick nie był inspirowany jakąś ksiażką Meg Cabot ??? Jesli chodzi o wycinanie wycinków prasowych, to rzeczywiscie sporo tego musiało być .Pozdrawiam
-------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
Ja wycinki gazetowe zbieram ale odnośnie innych rzeczy. Mianowicie osób, takich jakby moich idoli. Nigdy na myśl by mi nie przyszło by wkładac do segregatora wiadomości odnośnie HP. Chyba nie jest ze mną tak źle ... Wracając do mojego plakatu na ścianie to cały się podarł bo za mocno uderzałam o ścianę piłkami tenisowymi. Dlatego teraz jestem ogółem niezauważalną fanką (jesli jeszcze moge to tak nazwać) dzieł Rowling. Oprócz samych ksiażek nie mam niczego. Miejsce na ścianie zajęło już co innego.
![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE grlouiee, czy twój nick nie był inspirowany jakąś ksiażką Meg Cabot ??? Tak, jest inspirowany tylko dodałam jeszcze jedno "e" na końcu ![]() Człowiek był zwariowany, mając 12 lat ![]() Ten post był edytowany przez grlouiee: 31.07.2005 19:33 -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Luna Fletcher @ 31.07.2005 19:27) Ja wycinki gazetowe zbieram ale odnośnie innych rzeczy. Mianowicie osób, takich jakby moich idoli. Nigdy na myśl by mi nie przyszło by wkładac do segregatora wiadomości odnośnie HP. Chyba nie jest ze mną tak źle ... Wracając do mojego plakatu na ścianie to cały się podarł bo za mocno uderzałam o ścianę piłkami tenisowymi. Dlatego teraz jestem ogółem niezauważalną fanką (jesli jeszcze moge to tak nazwać) dzieł Rowling. Oprócz samych ksiażek nie mam niczego. Miejsce na ścianie zajęło już co innego. ![]() Co zajęło miejsce na ścianie? ![]() |
angela^^ |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 76 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: spod Warszawy ![]() |
a ja plakatów żadnych nigdy nie miałam, w przeciwieństwie - jak widzę - do większosci z was. a te plakaty raczej nawiązują do ksiązek czy filmu?
|
dracon |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 14.12.2004 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
a ja sobie jeszcze przypomniałem że jak kupowałem HPiZF to dostałem zakładke do książki z Harrym I Draco
![]() |
angela^^ |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 76 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: spod Warszawy ![]() |
dostałeś? hah, co z aniesprawiedliwość. w empiku pamietam były tylko do kupienia. ale zreszta w empiku zawsze pojawiają sie zakładki z harrym kiedy wychodzi kolejny tom sagi xD
|
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
QUOTE(Lupek @ 31.07.2005 21:01) Co zajęło miejsce na ścianie? ![]() Plakaty ale nieco innej kategori ![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Berta Griphook |
![]()
|
Przypomniało mi się, a'propos zakładki, że kupując pewnego dnia (przed wydaniem V tomu) jakis dziennik dostałam taką kartkę , zakładke , nie wiem jak to nazwać , na drzwi z napisaem : Nie przeszkadzać - Czytam ,a tłem jest okładka V tomu. To jedyna rzecz w całym domu (oprócz ksiażek na półce), która wskazuje facynację HP.
A co do tego , czy owe plakaty nawiązują do filmu, czy do książki , to mi wpadały w łapy tylko te związane z filmem, niestety. Pozdrawiam -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
angela^^ |
![]()
|
no, moje oczy widziały także tylko te z filmów, których posiadaczką nie chciałabym się stać za nic w świecie. nie lubie filmów, heh po prostu ich nie lubię. i nie pociaga mnie daniel radcliffe czy jak mu tam ^^
|
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Luna Fletcher @ 31.07.2005 22:04) QUOTE(Lupek @ 31.07.2005 21:01) Co zajęło miejsce na ścianie? ![]() Plakaty ale nieco innej kategori ![]() No tak kiedyś chodziłem na nauke tenisa ale potem okazało się że brak forsy nastał no i musiałe przystopować ![]() |
Berta Griphook |
![]()
|
No co ty, nie pociąga Cie Daniel ? Jak to możliwe ?
![]() ![]() ![]() -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Berta Griphook |
![]()
|
QUOTE(Lupek @ 31.07.2005 23:28) No tak kiedyś chodziłem na nauke tenisa ale potem okazało się że brak forsy nastał no i musiałe przystopować ![]() A taki talent się nam zmaruje ... ![]() (Proszę sobie tego nie brać do siebie, jako jakąś ironię, bądź sarkazm) -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Lupek |
![]()
|
|
Berta Griphook |
![]()
|
Lupek złotko, znajdź sobie jakiś tańszy , np. carling (miotła i czajniki)
![]() -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Luna Fletcher |
![]()
|
Ja akurat bardziej interesuję się rozgrywkami niż własnym szkoleniem, choć dosyć często zdarza mi się grać
![]() Żeby nie zbaczać z tematu przyznam, iż oficjalne plakaty filmowe (bo taki miałam przed zniszczeniem, przypadkowym) są dobrej jakości ale nadają się tylko do łatania dziur w murze lub braków tynku. Nie lubię Dana ... Dżizys -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Lupek |
![]()
|
QUOTE(Berta Griphook @ 31.07.2005 23:41) Lupek złotko, znajdź sobie jakiś tańszy , np. carling (miotła i czajniki) ![]() Książki są tańsze od tenisa a co do carlingu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Berta Griphook |
![]()
|
Nastepna co nie lubi Dana, jego fanki na nas zaraz naskoczą i sie nie pozbieramy dziewczęta. Ale w końcu czym się tu przejmować, Mandaryna by się nie poddała
![]() -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
angela^^ |
![]()
|
no normalnie mi sie go zaraz żal zrobi.. nikt go nie lubi... 8popada w histeryczny płacz* xD
taa książki coraz droższe - zaczynało się od 25 zł, a 5 tom 49 :/ ale 6 powinien być niby tanszy bo mneij stron - powinien kosztować mniej więcej tyle co HP&CO czyli 39zł.. |
Berta Griphook |
![]()
|
QUOTE(Lupek @ 31.07.2005 23:47) ] Książki są tańsze od tenisa a co do carlingu ![]() ![]() ![]() ![]() Plakaty XXX , tak ??? ![]() ![]() -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Luna Fletcher |
![]()
|
Carling to świetny sport. Już cie nie lubię Lupek ... Mówię poważnie.
![]() Co do Daniela, to by przekonać się, ze jego fanki istnieją wystarczy odwiedzić filmweb. A czy ten chłopak, przepraszam was bardzo, ma choć krztynę talentu ?! ![]() Ten post był edytowany przez Luna Fletcher: 31.07.2005 22:53 -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Berta Griphook |
![]()
|
Ma talent w psuciu filmów
![]() ![]() -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Lupek |
![]()
|
QUOTE(Berta Griphook @ 31.07.2005 23:50) QUOTE(Lupek @ 31.07.2005 23:47) ] Książki są tańsze od tenisa a co do carlingu ![]() ![]() ![]() ![]() Plakaty XXX , tak ??? ![]() ![]() hehe no jasne ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:09 |