Mózgi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mózgi
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Agnessa @ 08.07.2005 12:57) Trzebaby ustalić,czy to faktycznie były mózgi. Celna uwaga, w końcu nikt nie powiedział (chyba), że to SĄ MÓZGI. Tylko mówili, że są do nich podobne ![]() QUOTE Być może była to jakby broń,ochrona danego obszaru w Ministerstwie,ukryta pod niepozornymi mózgami? Tak w sumie mogła być to jedna "broni", które utrudniały dojście do przepowiedni. -------------------- ...
|
grlouiee |
![]() ![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja mam 2 hipotezy, a więc...
1. Są to organy wybitnie uzdolnionych, ludzi umarłych. MM przechowyje mózgi, aby je lepiej zbadac i hmm dowiedzieć sie coś nowego. 2. Wyprodukowane przez MM, miały służyc do ataku. Przyczepiały sie do ofiary i łączyły z prawdziwymi mózgami i .. nie pozostawało juz nic, czyli dany delikwent umierał To są tylko hipoteży, ktorych mogłoby być tysiacee ![]() Ale faktycznie czy to naprawde były mózgi ![]() Pozostaje nam wierzyc, ze p. Rowling zamieści wyjaśnienie o "tym czyms" w swoich kolejnych dziełach ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Milina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 05.05.2005 Skąd: Kraina Marzeń Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE 2. Wyprodukowane przez MM, miały służyc do ataku Wyprodukowane? W fabryce, maszynowo? Dawli dużo sałaty, żeby szybciej rosły albo książki do pochłaniania, żeby się rozwijały, pewno. Czy może hodowali ludzi tylko po to, by im mózgi wyciąć? Wciąż niehumanitarne. http://forum.freeware.info.pl/gry/settlers.html Kim miałyby być ofiary mózgów? Śmierciożercy? No to mamy nową broń do walki z Voldemortem ![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 16:19 |
Wera:) |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 08.01.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
A może to mózgi osób, które zostały zaatakowane przez Voldemorta, a MM chciało sprawdzić czy mózgi ofiar zostają naruszone podczas ataku Czarnego Pana (czy jak tam się go zwie
![]() ale to tylko mój pomysł, troszke mało realistyczny... ![]() -------------------- "CZAS SIĘ PRZYDAJE, ALE NIE ISTNIEJE..."
"...Jeżeli mnie nie kochacie, to lepiej żeby was tu nie było..." "Wiem, że mnie kochacie!" |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Mi się zdaje, że mózgi były posiadane przez ofiary pocałunku dementorów, a te taśmy przyczepione do nich to najgorsze wspomnienia ofiar. Może MM chciało zbadać, co się dzieje z mózgiem takiego nieszczęśnika wink.gif tak ta opcja jest możliwa ![]() A ja bym bardziej się skłąniał do tego że są to mżógi najpotężniejszych czarodziejów. Wydaje mi się że ogromna wiedza jaką posiadali pozostawiła swój "ślad" włąśnie w nich. Następstwem tego mogłoby być że mózg Dumbledore'a niechybnie powinien tam trafić tongue.gif. TO też dobre ![]() Edit by Klaud: Edycja moderatorska. Łączenie dwóch postów w jeden. Nie piszemy posta pod postem. Ten post był edytowany przez kubik: 13.07.2005 12:46 |
szatan |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
o nie! miejmy nadzieję, że pani Rowling nie stworzy tajnej organizacji "Części ciała i narządy Feniksa" walczącej z wszelkiej maści czarodziejami, złymi, dobrymi, charłakami, pomywaczami itd Chociaż jakby się pojawił rozdział w którym przepita wątroba atakuje Harryego i Voldemorta na koniec siódmej części i zabija ich oboje to byłaby dopiero sensacja
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:06 |