Umieram
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Umieram
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
"Umieram"
Umieram Krew skapuje cicho na podłogę Ja gasnę Chciałbym chociaż westchnąć, a nie mogę Odchodzę Widzę łódź, nadpływa całkiem pusta Odpływam Sykl srebrzysty mi wetknęli w usta Testrale Już nad łodzią koła czarne toczą Dryfuję Zwłoki moje krwią obficie broczą Dementor Już się zbliżał, ale rezygnuje Bo trupów Żywych nawet on nie pocałuje To wszystko Co się ze mną dzieje, moja mała Dlatego Żeś się na mnie dzisiaj nie spojrzała *** -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Nie podoba mi się, takie wymuszone, pisane
jakby na "odwal się".
QUOTE Co
się ze mną dzieje, moja mała Dlatego Żeś się na mnie dzisiaj nie spojrzała Kompletna klapa. Psuje cały wiersz. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
QUOTE Kompletna klapa. Psuje cały
wiersz. Psuje?? Ale dlatego właśnie, że QUOTE Żeś się na mnie dzisiaj nie
spojrzała umiera(m)! To jest klu. ![]() -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Dla mnie to taki rym częstochowski :/
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Jan Bez Domu |
![]()
|
QUOTE Dla
mnie to taki rym częstochowski :/ Naprawdę zauważyłaś?! <Janek puchnie z dumy i szczęścia> Jest czestochowski! Częstochowa to piękne miasto, miasto - symbol. Niestety, nigdy nie byłem. Pozdrawiam! Janek. ![]() -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
nie wiem czy czestochowskie rymy sa
powodem do dumy, ale jezeli Tobie sie tak podoba...
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Szkoda, że nie ma rymów lubelskich,
przynajmniej mojemiasto słynęłoby z czegoś więcej niż Budka Suflera XP
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale są za to rymy żeńskie
-------------------- |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Jan Bez Domu @ 29.12.2004
20:41) nie pasi mi tutaj to że jest takie jakby powtórzenie nadpływa-odpływam QUOTE(Jan Bez Domu
@ 29.12.2004 20:41) a to mniem siem podobało łoho nawet bardzo ![]() QUOTE(Jan Bez Domu @ 29.12.2004 20:41) a to nie wiem dłaczego też jest jakies takieś ze mi sie podoba ![]() QUOTE(Jan Bez Domu @ 29.12.2004 20:41) hm..."mała"...tak jakby na siłe, takie niby nowoczesne, nie w stylu i charakterze wiersza i to nieszczęsne "żeś" no i troche za duzo sylab:P niż w wersie z którym sie rymuje <przeszkadza:)> ogólnie wiersz mi sie bardzo podoba ale widze małe usterki:D |
Jan Bez Domu |
![]()
|
Dziękuję za komentarze. Wzruszyłem się,
naprawdę. Człowiek pisze, uzewnętrznia się, miło, że ktoś to docenia i rzuci
okiem.
NeMhAiN -> liczę, liczę, i wciąż wychodzi mi 10 sylab. Może nie jestem mocny w arytmetyce, ale naprawdę widzi mi się, że jest 3-10-3-10 itd. Łączę ukłony, Janek. -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:39 |