Ziemia, .i jej koniec.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ziemia, .i jej koniec.
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
jeszcze tego nikt nie udowodnil, moze byc rownie dobrze skonczony jak i nieskonczony.
-------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ale wszyscy na to licza i tak zakladaja, wiec nei niszcz pewnych koncepcji.
|
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Miałam na myśl, że jesteśmy tylko formą życia na jednej z bardzo, bardoz wielu planet... Nie musze chyba opisywać, że wszechświat taki troszkę przydużawy jest. To miałam na mysli.
-------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
McBlakunia |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 25.05.2005 ![]() |
Ludzie boją się, boją. A może wypadałoby zdać sobię sprawę - teraz mówię do chrześcijan - że od dwóch tysięcy lat żyjemy w czasach osatecznych? Jak brzmią nasze modlitwy? A Apokalipsa Jana zamknięta jest na 7 pieczęci, z których 5 podobno już otwarto - i co, jeśli zobaczycie, że to się dzieje, to będziecie uciekać? Będziecie płakać? Przed tym się nie ucieknie, a jeśli ktoś nie chce cierpiec to niechże bedzie dobrym człowiekiem, a nie zastanawia się czy Koniec Swiata to bedzie trzęsienie ziemi czy ocieplenie czy cokolwiek innego.
To będzie Sąd, przynajmniej w moim przekonaniu, i miliarda katolików przy okazji. I jest maksymalnie blisko od dwóch tysięcy lat. Jest niemalże namacalny, wiec o co chodzi? -------------------- Przez samotność i wstyd
Poprzez smutek i łzy Pan prowadzi Cię.. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Małe pytanie tylko. Skąd czerpiesz takie informacje jak ta, że otwarto już pięć pieczęci?
Ja tam uważam że koniec świata nie nastąpi jeszcze przez długi czas. A ludzi którzy twierdzą że to już już, za chwilę, za momencik zawsze jest wielu. Jak dotąd żaden nie miał racji. -------------------- |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
i prawdopodobnie nigdy się nie dowiemy, który z nich miał rację.
nie zdążymy tego sprawdzić. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE To będzie Sąd, przynajmniej w moim przekonaniu, i miliarda katolików przy okazji.I jest maksymalnie blisko od dwóch tysięcy lat. Jest niemalże namacalny, wiec o co chodzi? Chodzi o to ze nie zaczyna sie zdania od "i" ; > Co jest namacalne? - Koniec ? Rzez niewiniatek czy inna cholera ? Piepszysz glupoty i tyle, bo zwykli smiertelnicy (kurde no - Ja) nie mamy takiego wyczucia sytuacji. Wg. mnie to nalezysz do fanatykow nie rozumiejacych Pisma. Bo wkoncu ten co wie siedzi cicho. PS. - Przy okazji powrotu - YoOoOoOo ZiOoOoOoMy ; > -------------------- |
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Czy z twojej wypowiedzi miało wynikać, że koniec świata już za 5...4...3...2...1... o, świat sie nie skończył ...
![]() Wiesz, cytując pewną książkę "nie znacie dnia ani godziny". Koniec jest namacalny... Hm, którym palcem, ze niekulturalnie spytam ? -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:51 |