Moje Rysunki-symblolika :p, próba
generalna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje Rysunki-symblolika :p, próba
generalna
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
|
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Na kolana mnie nie powaliło...ale myśle, że
cos w sobie maja te rysunki. Widzę, że budowa tych dziewczyn(?) jest
określona i masz to wypracowane. Ale mam zastrzeżenia do nóg. Ogólnie sa
spoko, ale wydaje mi się, że są za krótkie. Najbardziej mi się podobało
Rienhanion-Siła i Wiara.
![]() pozdrawiam -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
mopsik |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 134 Dołączył: 07.08.2003 Skąd: Żary ![]() |
no mnie się podoba, chociaż na rysowaniu w
ogóle się nie znam
![]() -------------------- podejrzewam, że użyła jakiegoś magicznego słowa, prawda?
podejrzewam, że ofiarowała Ci wizje nieziemskich rozkoszy? czy pokazała Ci mroczne fascynacje i zakazane ekstazy, o których ludzie śmiertelni nie powinni nawet myśleć oraz demoniczne sekrety, które pogrążyły Cię w głębi pożądania? przyznaj, zaproponowała Ci hedonistyczne, wyuzdane rozkosze znane tylko adeptom sztuk cielesnych, prawda? czy dała Ci bananowego batoniaka? |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
1. Ładne, podoba mi się.
2. Z tym gorzeja, jakos do mnie nie trafiło 3. Najlepsze. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
ja mam wrażenie, że wyszystkie są stworzone
według jednego schematu, twarze są niemal identyczne, nie wyrażają żadnych
emocji, może to celowe zamierzenie, może tylko atrybuty miały je jakoś
identyfikowac ale do mnie nie trafia...
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
dzieki bardzo za wszystkie komenty ^^ QUOTE(żaba @ 09.01.2005 13:26) Na kolana mnie nie powaliło...ale
myśle, że cos w sobie maja te rysunki. Widzę, że budowa tych dziewczyn(?)
jest określona i masz to wypracowane. Ale mam zastrzeżenia do nóg. Ogólnie
sa spoko, ale wydaje mi się, że są za krótkie. Najbardziej mi się podobało
Rienhanion-Siła i Wiara. ![]() pozdrawiam hm...powiem szczerze nie jest wypracowana ta budowa bo to sa moje pierwsze rysunki tego typu a konkretnie Rinhanion jest pierwszy...nogi psotaram sie poprawić bo widze ze jednak coś chyba jest nie tak ![]() dzix ![]() ![]() |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Szablonowe . Nieproporcjonalne [ chyba ,
że to zamierzona stylistyka ] . Trochę jak lalki - każda inna ale tak na
prawdę wszystkie takie same .
Trzeci rysunek zdecydowanie najlepszy . No nic , ćwicz , rozwijaj się. -------------------- ;D
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
dobra nie bede sie wypowiadal nad trescia
tylko nad techniką:
wez przed kazdym narysowaniem postaci naszkicuj se linie robocze, tzn jedna na kazdy osobny element ciala, tzn glowa szyja, ramiona, przedramienia, ręce, tluow, tylek, uda,piszczele dlonie itd. (moglem o czyms zapomniec), i sie nich trzymaj, tluow powinien zajmowac mniejwiecej 3 dlugosci glowy a nogi 4, barki powinny miec rozpietosc mniejwiecej 3 glow, a dlonie owinny dosiegac ok. 1/3 ud. Bo w twoich pracach jedna reka jest dluzsza od drugiej, nogi są jak u karzelka itd. kolejna rzeczą do ktorej sie przypieprze to twarze tych panienek, zero szczegolow, to tak jakbym narysowal oczy bez zrenic a dlonie bez palcow. ogolnie nie jest tak strasznie, ale jest strasznie MONOTONNIE, wydaje mi sie, ze ogladam 3 te same rysunki -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
całkiem fajne. mi tylko te oczy nie pasują.
są takie tępe. bez praktycznie żadnego wyrazu...
-------------------- |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ładne, wszystkie fajne.. tylko pierwsza
powinna mieć grubsze nogi
![]() |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Wszystkie są ładne...Najbardziej chyba
drugi i tzreci rysunek.
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Mi się podobało i będzie bez żadnych
ale:D
Musisz jeszcze troche potrenować i tyle:P -------------------- ...
|
Vardamerethiel |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 14.04.2005 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
Ładne, mają coś w sobie, widać że
wypracowałeś charakterystyczną dla siebie kreskę... Jednak popracuj trochę
nad proporcjami!
-------------------- Raź mnie stalą, szarp kłem i pazurem! Gdy polegnę zrodzi się nowa legenda, Za którą pójdą następne pokolenia... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:00 |