Apel?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Apel?
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
sprawa. po pierwsze czekamy na propozycje
ozywienia forum, jakies sprawy, gry itepe do grona moderatorskiego, raczej
wszystko da się ustawić.
należy liczyć, że ludzie wrócą do nas po egzaminach, maturach itepe. bo teraz to taki zly moment jest. dalej, informujcie osoby, ktore moze kiedys byly 'zainteresowane' o powrocie forum, moze jakas reklama do ustawienia? stawiajcie tez nowe tematy ale bez przesady. na bziumie tez prosze o opanowanie sie. bo sa 'jaja', ale bez przesady. pozdrawiam. poki co w imieniu swoim, moze ktos sie dolaczy. elou! |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dołączam się
![]() tak na razie to trochę mało nas jest po powrocie... ja już wszyskim powiedziałam. i z tego co widzę to ci co dostali odemnie wiadomość na gg już przybyli... -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
popieram tego pana z wąsem.
![]() wszystko da się zrobić tylko WIARY* nam potrzeba! wiara ż IV, CMs. wierze; lm D. wiar 1. blm przeświadczenie, przekonanie, pewność, że coś jest prawdą, że coś jest słuszne; ufność, że coś się spełni, wierzenie w coś 5. blm pot. grupa ludzi [ zżytych ze sobą ] , zwłaszcza współtowarzyszy broni, pracy itp. Ten post był edytowany przez Hefaj: 10.04.2005 10:35 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dlamnie najlepiej byłoby umieścić jakiś
widoczny banner na stronie, bo nie kazdy znajdzie w plątaninie prycisków
słowo "forum". nowy narybek też się przyda...
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Zacznijmy od tego, że po naszych staraniach
większośc forumowiczów jeszcze NIE WIE, że forum działa
![]() ![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja proponuję siedzieć na dupie i nic nie
robić aż zagrzybiejemy ;P
jest taka jedna gra - pisze się na temat avataru osoby z poprzedniego posta, np. ocenia się co ten avatar może oznaczać, jak się odnosi do osoby itp. bardzo fajna gierka ^^ |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Z Twojego avataru widać, że lubisz Kubusia
![]() -------------------- Motylem jestem.
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Magya - a łyżka na to: nie możliwe
![]() nie, nie, chodzi bardziej o coś takiego: z twojego avarta wynika, że lubisz kogoś tam, może to oznaczać, że szukasz faceta o podobnych cechach albo sama taka jesteś, poza tym... itd. to był tylko przykład ;P |
Magya |
![]()
|
Nie możliwe, nie możliwe
![]() Zabawa wydaje się nawet interesująca, ale można jeszcze dodać coś takiego, że najciekawsze opisy znajdą się, np w podpisach. Zresztą zobaczymy czy to spotka się z poparciem na forum ![]() -------------------- Motylem jestem.
Alexa666 |
![]()
|
no właśnie - co o tym sądzicie? ;P
![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odgrzeje kartofle z MFa i zaproponuje
1) Jak chcecie reklame mozna wymyslic aby bannery jakies zrobic ktore by pasowaly do forum. Osobiscie zadnego pomyslu na ani jedno logo nie mam ale moze jak by sie pomyslalo to by sie cos zrobilo 2) Wymiany awatarow na dany temat. Filmy pory roku lub awatar najlepiej pasujacy etecera do wyboru do koloru just think -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Alexa666 @ 10.04.2005
13:50) Magya - a łyżka na
to: nie możliwe :mag: nie, nie, chodzi bardziej o coś takiego: z twojego avarta wynika, że lubisz kogoś tam, może to oznaczać, że szukasz faceta o podobnych cechach albo sama taka jesteś, poza tym... itd. to był tylko przykład ;P w takim razie ja ze swoim sie nie pokazuje ;d vold co z tym mega-ziom czelendzem co pisalem ci wczoraj? -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Grim zalatwia sie.
ej bez oftopow, toz to wazny temat |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja proponuje wielkie sprzatanie zakurzonych
topicow na poczatek. Bo strasza niektore.
A poza tym roznosmy szczesliwa nowine za pomoca tlenow, gadow, pewu <bo moze maja powiadamianie na mejla> -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja jesli czas pozwoli to moge pomyslec nad
jakims fajnym logo.
|
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
O to to sprzątanie, zamykanie i wywalanie
starych topicow jest jednak potzrbne , bo nie można się wygrzebać z tej góry
śmiecia XD
Ale chyba Ci , którzy kiedyś kiedyś forumowali dostali automatycznego maila , że forum is back? -------------------- ;D
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Zanthia @ 10.04.2005 21:47) ja nic nie dostałam... -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
ja dostałam dzisiaj
|
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
hmm a mi się wydaje że teraz już nie będzie
tylu osób na forum, co kiedyś. to dobrze czy źle?
a i żadnego maila nie dostałam o forum -------------------- |
Magya |
![]()
|
Też nic nie dostałam. Narazie...
![]() -------------------- Motylem jestem.
Alexa666 |
![]()
|
|
anagda |
![]()
|
a ja właśnie dzisiaj dostałam maila. skormne
to to, ale zawsze coś
![]() -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
macie dupczate skrzynki ;P ja mam na
tenbicie i mi przyszło rano ;D
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ja dostałam majla! Dlatego tu własnie
teraz spaceruję.
No ja nie mogę. Magiczni forumowicze organizują banner, żeby przyciągnąć nowych. Buahahaha, co tu się porobiło. Przecież i tak za parę dni zleci się tu cała chmara i tych starsiejszych i tych młodsiejszych. Każdy wraca na stare śmiecie. -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
jak tu się zleco nowi lamerzy to będziecie
przeklinać ten dzień ;> i siebie, że ich przyciągneliście ;P
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:47 |