Apel?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Apel?
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
będzie źle.
nie chcę być niemiły, ale robi się to samo "gówno" co wcześniej. a ktoś musi czyścić? baobab, nie w zasadzie nie. przesadzacie na Bziumie i TSie. Kultura jescze jakoś żyje /na resztę prawie nie zaglądam/. czaty, a nie o to chodzi, przecież jeśli ktoś poprosi, możnaby założyć czat /nie IRC, bo nie wszyscy się obsługują, nie wszyscy lubią/. poza tym brak jakiejś inwencji tfurczej i brak ożywienia. no postarajcie się też trochę. i proszę o wychodzenie z oftopów. oczywiście, że jeden post w całej dyskusji, ale kiedy zaczynamy się przedzierać przez strony z nimi, to jest tragicznie. ktoś jakieś pierdoły w większości pisze, a ja nie wiem o co chodzi. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Oł nie, no Vold, weź nie zapeszaj.
To co zabiło tamto forum to moim zdaniem fakt, że jedyne co na nim robiono to narzekano. I było... jakby to powiedzieć... nudno? Jeśli chcemy zmian - to wprowadzajmy je, a nie mówmy o nich. Relax, jak to mawia Zusia. I ja głosuję przeciw narzekaniu. Żeby tu więcej życia było, a nie wesołe towarzycho zgryźliwych tetryków. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:50 |