Egzamin Gimnazjalny?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Egzamin Gimnazjalny?
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
kurczę??? to zadanie z gejografii... z nowym orleanem
albo ja coś popierszyłam albo ci z gazety nie umieją liczyć... wyszło mi że trzeba przesunąc o 14 godzin i jak nic wychodzi że 17 a nie 22?? -------------------- m
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Child> to musisz szybko machac tym dlugopisem ;p
Teodora> jes, wyjdzie 17 [; -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 27.04.2005 16:48) czy za dowód wystarczy, że swój test skończyłem w tamtym roku po nieco ponad pół godziny? i miałem 43 punkty ;> pozatym pytania zamknięte to jest chyba test kompetencji w szóstej klasie podstawówki ;> a otwarte? a ile tam liczenia? może z tą piramidką trochę więcej, bo resztę mógłbym liczyć w pamięci [ale wtedy jadą po punktach za brak obliczeń]. i fcalę siem nie chwalem ;> czajld to taki nasz skarb jest. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ktoś chce autograf? ;] za dzisięc lat pójdzie na allegro za grubą kasę ;p
-------------------- |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i koniec
Według gazety: mam z humanistycznych zadań zamkniętych 20/20 (podkreślam wg. gazety.pl) i 22 na 25 z matematyczno-przyrodniczych. Z humanistycznych otwarte mam mniejwiecej dobrze i za list chyba dostane te pare punktów. BOje sie tylko o plan. A z matmy skopałem zadania z kulką (do 2 dopisałem zero i zamiast 2s wyszło mi 20s), ostrosłupem (do obliczenia pola ściany bocznej wziąłem wysokość ostrosłupa ![]() ![]() No ale co ma być to będzie - z matmy pisałem na styk te 2 godziny i chciałbym mieć chociaż te 30 pkt. -------------------- ..
![]() |
mastablasta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad ![]() |
No i problem z glowy... Humanistyczne dobrze napisalem ( tak mysle), mat. - przyr. zawalilem ( jak bedzie 35 to rewelka)... Ale najwazniejsze beda teraz oceny koncowe... Pozdro dla gimnazjalistow
-------------------- ![]() *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** ![]() *** |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
dziś sprawdziłam w gazecie i normalnie mam 43 punkty, zrąbałam dodatkowo dwa zadania zamknięte...
nie tak źle... -------------------- m
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:51 |