Egzamin Gimnazjalny?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Egzamin Gimnazjalny?
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
hmm, dziś dostałam wyniki jeszcze jednego testu próbnego, z komisji wałbrzyskiej [wymysł przeprowadzania by moja szkoła]. z mat-przyr. miałam 42 pkt, a z polskiego 40 [!], kiedy nic się na to nie uczyłam. no, więc raczej jestem dobrej myśli co do napisania tej matmy. w końcu trzeba uzbierać te 140pkt do lo...
a tak co do offtopa o bierzmowaniuu hyh, moje zdanie egzaminu wyglądało tak: ksiądz zorganizował obowiązkowe czuwanie w kościele dla młodzieży i tylko jakieś 15 osób ze 100 przyszło. wkurzył się lekko i żeby ukarać tych, co nie byli, pozwolił nam nie zdawać egzaminu ;] jeszcze pomogliśmy coś tam w wystroju uroczystości no i fajniutko, żadnych pytań, żadnych modlitw czy coś. trzeba było tylko sobie imię znaleźć ;] a biskup fajny gość, posmyrał nas po czole jakimś woskiem czy czymś i o nic nie pytał. nie bójcie żaby, ja w czerwcu będę świadkiem przy bierzmowaniu kumpeli, huh [ale ze mnie autorytet moralny;]] -------------------- |
Anulcia |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 17.09.2004 Skąd: Radom...->taka dosyć duża wioska ![]() |
QUOTE Znam parę osób (Anulciu...?), które przejmują się tym strasznie, uczą się po całych dniach, czasem nocach, rozwiązują tony testów próbnych... W każdym razie na pewno nie chodzi o mnie, bo ja po całych dniach i nocach się nie uczę ![]() Nie no, kto co miał umieć, to i tak już umie i ewentualnie może sobie teraz nieco przypomnieć. A kto nie umiał, to wiele się już nie nauczy. Ja na próbny wogóle się nie uczyłam i miałam 40 pkt z humanistycznego i 38 pkt z mat - przyr. Mam tylko nadzieję, że tym razem nie będzie gorzej. -------------------- Facet z natury swej cierpi na nieuleczalne upośledzenie emocjonalne :]
--------------- ![]() |
Meave |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 127 Dołączył: 07.07.2003 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Kobieta ![]() |
Klucz odpowiedzi do spr z bioli? Jeszcze się z tym nie spotkałam. Zresztą nasza nauczycielka, choć z takowego nie korzysta, wyłapie wszystkie nawet najdrobniejsze braki. A najzabawniejszy w tym wszystkim jest fakt, że za zadania opisowe, w których trzeba pisać dosłownie wszystko co się wie na dany temat, dostaje się jeden, góra dwa punkty.
![]() -------------------- "Nazwanym i bezimiennym, pamiętanym i zapomnianym - wszystkim udała się ta sama sztuczka, niezależnie od tego czy zmarli natychmiast czy minutę czy godzinę póżniej. Hokus-pokus: z żywej istoty w nieboszczyka. Najszybsza przemiana na świecie."
/Robert McLiam Wilson, "Ulica Marzycieli"/ Champagne for my real friends, and real pain for my sham friends! |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
.... jeszcze 4 dni....
-------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
na teście humanistycznym tematem przewodnim może być wojna
8 maja mija okrągła rocznica zakończnia II wojny światowej... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
jak narazie to pamietam tylko wzory z fizyki
z chemi luzz ![]() gejografia?? te trudne rzeczy są na pp więc raczej ich nie bedzie z biologi, uuu tu polegne chyba że bedzie układ krwionośny, ucho albo tkanki roślinne XD komplitnie nic nie pamietam z matmy jakos to bedzie humana próbnego nie pisałam, ale tu wystarczy umieć czytac ze zrozumieniem i pamietac jak się analizuje wiersz, no i gramatyka... na mój gust w tym roku będzie charakterystyka... -------------------- m
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hyhy, pouczylem sie dzis ;]
|
Smerfka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Przynajmniej się ktoś uczy...
![]() Ja tez piszę we wtorek, a uwaga, uwaga - w całej swojej wspaniałomyślności wytężyłam umysł i... nabuchałam 2 testy ![]() Ehhh... Wolę nie myślec, ile punktów nawyrywam... Ale co tam - grunt to pozytywne nastawienie ^^ Głupi ma zawsze szczęście - kiedyś nawet dostałam na gegrze bardzo trudny test... z poprawnie zaznaczonymi odpowiedziami - może i tym razem nie będzie tak źle? ![]() A wracając na ziemię - 2/100 ? -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
Agulka88 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Takie tam Miasto... ekhm.. (:P) ![]() |
Ja za wszytskich co jutro zdaja TRZYMAM KCIUKI!!!
Nie zapomnie tego stresu..na sale wchodziłam cała zdygotana, ale było DOBRRZE!! -------------------- |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
QUOTE(Agulka88 @ 25.04.2005 13:51) Ja za wszytskich co jutro zdaja TRZYMAM KCIUKI!!! Nie zapomnie tego stresu..na sale wchodziłam cała zdygotana, ale było DOBRRZE!! Nie dziekujemy, żeby nie zapeszyć ![]() -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
A dajcie spokój ! Jeden z tych ważniejszych egzaminów właśnie jutro... ale ten czas zleciał. Bardziej sie boje tego humanistycznego. Ale co ma być to będzie
Show must go on ... -------------------- ..
![]() |
Janiska |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: posen. ![]() |
wierzę w nas
pozitif, pozitif choć pojutrze gorzej będzie! pf, a powtórki co je miałam robić to ich nie było. trudno, najwyżej. -------------------- i'm not here
this isn't happening i'm not here |
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
QUOTE(Janiska @ 25.04.2005 18:05) wierzę w nas pozitif, pozitif choć pojutrze gorzej będzie! pf, a powtórki co je miałam robić to ich nie było. trudno, najwyżej. Ta... ja też sobie optymistycznie zaplanowałam powtórki od lutego. Potem było : Oj tam, przecież jest jeszcze marzec. Potem : I co się będziesz głupia uczyc? Jeszcze tyyyyyyle czasu ![]() 20,04 - co by to zjesc... 21,04 - Hmm... zjadło by sie cos 22,04 - głodna jestem 23,04 - Może pójdę na spacer.... albo lepiej - zjem frytki ![]() 24,04 - jakoś mnie brzuch boli... 25,04 - To kiedy te egzaminy? I oto niniejszym spadła na mnie bolesna prawda ![]() Ale jutro będzie kaszana... No ale nic - 3mam kciuki za wszystkich ![]() -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
Janiska |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: posen. ![]() |
nieno ale wiecie, 'od tego egzaminu całe nasze przyszłe życie zależy'
;> -------------------- i'm not here
this isn't happening i'm not here |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
jakby zależał to bym z tym moim kiepskim wynikiem już zamiatała ulice
![]() ![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
QUOTE(Kira @ 22.04.2005 22:13) na teście humanistycznym tematem przewodnim może być wojna 8 maja mija okrągła rocznica zakończnia II wojny światowej... Ah, co roku coś przewidują... rok temu miało być o Unii, w tym roku też sie tka mowi, bo podobno te testy to musza byc duzo, duzo wczesniej napisane i zatwierdozne. Nawet jesli bedzie o II wojnie, to dadzą tekst w ktorym wszystko będzie... Przynajmniej mam taką nadzieję, bo do drugiej wojny swiatowej na historii jeszcze nie doszłam, a z podstawówki to raczej nie wiele pamiętam. Kurcze, że rok wczesniej nie poszłam do szkoły - ja chce miec coś takiego jak było rok temu! Było o historii mody, czyli sama przyjemnosc czytac cos takiego, byl obraz Velazqueza "Panny dwoskie" o którym moge mówić i pisać nie patrząc na niego i fragment Pana Tadka - nauka Podkomorzego o zachowaniu, zwyczajach itd. który wałkowałam tysiąc razy wciagu ostatnich lat ![]() -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Bardziej sie boje tego humanistycznego. Ale co ma być to będzie Show must go on ... Ten jest najlatwiejszy. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dadzą wam średniowiecze i będzieci pisali o herezji oraz milionach spalonych na stosie czarownic ;>
QUOTE Kurcze, że rok wczesniej nie poszłam do szkoły - ja chce miec coś takiego jak było rok temu! Było o historii mody, czyli sama przyjemnosc czytac cos takiego Apage! Żebym nie ściągnął, to byłaby lipka ;> -------------------- |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 25.04.2005
20:09) dadzą wam
średniowiecze i będzieci pisali o herezji oraz milionach spalonych na stosie
czarownic ;> Byłabym za, chociaż raz (no, poza tym ubiegłorocznym) coś ciekawego, a nie odramacie antycznym, historii listu czy coś w tym stylu... -------------------- |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No wiec... eee... no jutro... no tak, faktycznie, 26... no.. eee.. troche mnie brzuch boli... ale to moze od frytek... wiec... eee.. zycze Wam i mi powodzenia... no i damy rade, badzmy duma MF
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eden_ka |
![]()
|
A jak! Ja już jestem gotowa - mam szczęśliwe pióro, szczęśliwy wisiorek i szczęśliwą zastrugaczke młodszego brata w kształcie łodzi podwodnej (mowil mi jaki to typ ale juz zdarzylam zapomnieecXD). No i jak z takim sprzetem moze cos nie wyjsc?
![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a na salę nie wolno nic wnosić. jak kruca nie przymierzając na maturze ;>
btw - dzisiaj maturzyści mieli w moim elo bombowy dzień. można rzec - dosłownie ;> -------------------- |
Agulka88 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Takie tam Miasto... ekhm.. (:P) ![]() |
Dla mnie humanistyczny to był pikuś w porównaniu do matematycznego! No poprostu jak ja zobaczyłam te wszytskie pytania to z krzesła bym spadła!
![]() Boshem ludzie.. Jestem ciekawa jak ja będe panikować za 2 Lata... ![]() -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
i już po tescie... jutro matematyczno - przyrodniczy. gorzej...
-------------------- |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie było tak źle - tylko ten plan nie jestem pewien czy dobrze napisałem ... ale kupi sie wyborczą i wszystko jasne ...
Jutro drugi test - następne starcie ... -------------------- ..
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:52 |