Egzamin Gimnazjalny?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Egzamin Gimnazjalny?
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jeden punkt juz zgubilem. ale jestem buc. ojapierdziele. niewazne. i tak prosto. jutro bedzie walka...
|
Janiska |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: posen. ![]() |
dupatam
pytania otwarte chyba coś nieten, czuję że niekonkretnie pisałam. ale za to jutro mam lepszą komisję ha! -------------------- i'm not here
this isn't happening i'm not here |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Eee, nie martwcie się. Ja w zeszłym roku byłam pewna, że kompletnie skopałam rozprawkę, a póżniej się okazało, że chyba 1 pkt na niej tylko straciłam.
Zresztą z perspektywy czasu myślę, że warto byłoby powtarzać gimnazjum, taka oaza spokoju... Ale mnie się do liceum chciało iść i teraz cierp ciało, jakżeś chciało... ![]() -------------------- |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taa - jutro walka o punkty
A ma ktoś wyniki humantistycznego ? -------------------- ..
![]() |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
no wlasnie ktos moze wyniki puscil w obieg???
A pozatym mam pytnko jesli w liscie nie napisalo sie do kolegi ale do kolezanki(w temacie tylko kolega byl)to za temat odejma punkt??? I jeszcze jedno: do planu wycieczka do miasta europejskiego w 1 dzien??? co wybraliscie bo ja Rzym (z ciekawosci pytam) -------------------- szkoła :( :( :(
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ja pisałam o Auschwitz... musiałam jakoś wybrnąć z tego listu, bo nie znam się na polskich zabytakch szczególnie... pisałam do koleżanki [czy tam kolegi ; ] z Ameryki. o tym, że prawie jedna trzecia młodych Amerykanów nie słyszała obozach koncetracyjnych itd. że wielu ludzi nie ma pojęcia o tym, co działo się na świecie kilkadzisiąt lat temu. o ogromnym cierpieniu milinów. i że kazdy powinien zobaczyc to miejsce, żeby uświadomić sobie, czy było to cierpienie, wojna, holocaust... bo to część naszej wspólen historii. może dostanę chociaż jeden punkt za oryginalność?
w planie wycieczki pisałam o Moskwie i zwiedzaniu m.in. Mauzoleum Lenina O.o ręce mi się trzęsły i zasmiast plac czerwony napisałam pałac czerwony i chyba już tego nie poprawiłam... generalnie dół. tak jakoś myślę... nie dostanę się do żadnej szkoły ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
mam nadzieję że nie zaznaczyliście w pierwszym pytaniu renesansu??
![]() byłaby polewa ![]() plan napisałam o paryżu, za to zadnyc punktów nie dostanę...nie ma bata mój plan wydladał tak: -przyjazd do paryża -śniadanie -zwiedzanie wersalu -drugie śniadanie -wyprawa do Luwru, w celu obejrzenia eksponatów -obiad - przyjazd na pola elizejskie i wejście na wierze Eiffla -wyjazd z paryża jeden dzień to jeden dzień kurde weź i zwiedz paryż w jeden dzień! a w innych miastach pamietałam tylko po dwa zabytki.. kurcze w liście napisałam o krakowie, a wiersz miłosza był w cudzysłowiu bo był napisany w mowie niezależnej (napisałam ze w zależnej ![]() -------------------- m
|
Milva |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 22.04.2005 Skąd: Z daleka ![]() |
Kira w Ameryce też nie zawsze było wesoło. Weźmy na przykład wojnę secesyjną... A tak w ogóle to uważam, ze ciekawy temat na list. Na prawdę, mnie jako egzaminatorowi na pewno by sie spodobał. Mam nadzieję, że poszło wam dobrze. Przyda sie pokolenie geniuszów
![]() -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
sruszów dupuszów. kurde, ja już geniuszem nie jestem. tez pisalem o Krakowie, a plan do Rzymu. prosto.
a wlansie, co do wierszu to chodzilo o to, ze to mowil ojciec, mowa przytaczana. |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja tez pisalam o paryzu bo mi nic innego nie przyszlo do glwy.
a czy plac pigalle jest obiektem? ;] vold, widze Ci PROSTO. heh.. oj oj oj wez bo nie moge. zupelne jak (nie)moj A. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ano PROSTO. /Pono, Hołd ;d/
pf. ojapierdole, sprawdzilem na gazecie. i strasznie chujowo. musialem |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ej, no to tak źle nie było...
Humanistyczny jest prostszy od matematyczno- przyrodniczego ![]() -------------------- ![]() |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
a jaki napisaliście synonim do ,,plemiona,,
ja napisałam ,,grupy etniczne,, dla osobników którzy napisali ,,narody,, źle! tak przynajmniej powiedziała moja nauczycielka, zresztą plemie bądź co bądz nie jest synomimem narodu, -------------------- m
|
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
eee... a ten list mial byc do kolegi z zagranicy?
![]() ja pisalam plan wycieczki po pradze ;P odejma mi pkt za to, ze napisalam, ze z okolic katowic do pragi jedzie sie 4 h? ![]() a jutro to bedzie masakra ;D gera & chemia - bede miala pustki, albo narysuje tam jakies ladne domki, gory albo takie ladne rysuneczki ;P EDIT: ja napisalam lud ![]() Ten post był edytowany przez KaFeCkO: 26.04.2005 17:05 |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
plemiona? grupy etniczne tylko i wylacznie.
ej. a w 5 to D bylo, nie? a w 6 chyba C. ![]() Nie majac biologi i geografii w tamtym roku moglem wciaz zdobyc 42 punkty. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
a mieliście te same grupy? bo się rok temu wycfanili i zrobili ze 3.to znaczy,że w zamkniętych każda grupa miała inaczej odpowiedzi pustawiane i nie dało się tak łatwo od siebie ściągać
![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja mialam C1
![]() |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no ja mialam xyz00 ;]
-------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
klik! <= odpowiedzi do zadan zamknietych
![]() ![]() |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
no porsze, 20 na 20:)
Ale w liście to juz walnęłam gafę.... Pamiętając, że na konkursach i egzaminach nie wolno podpisywac pracy, doszłam do wniosku, ze w liście tez nie powinnam się podpisać.. i napisałam: Twoja koleżanka XXX (podpis) Zaliczą??? Pisałam o Londynie i Białymstoku, ale za ten podpis to jestem na siebie zła... Przedobrzyłam. -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak tak czytam te pytania, to dochodzę do wniosku, że z tym średniowieczem trafiłem.
kto chce pytania na jutro ;> -------------------- |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
dawaj ;P
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mielista ziomale calkiem prosty i nawet fajny test. Jakos nawet bardziej podobal mi sie niz moj.
![]() Ciekaw jestem jak bedzie wygladala wasza czesc mat-przyr. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
jesli wierzyc ekspertom wyborczej to zamkniete mam dobrze.
przy pytaniu o role ojca w wierszu wyjechalem z podmiotem lirycznym :/ hm myslalem ze bedzie cos trudniejszego, a tu wlasciwie test na rozumienie czytanego tekstu ;] hah! przygotowny bylem nawet na ciezka artylerie w postaci rozprawki... co do planu wycieczki i tego listu to mam dosc mieszane uczucia, ale chyba bedzie git. ![]() aha wyraz 'plemiona' zastapilem wyrazem 'narody'. -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
re jakaś panna co tam u góry jęczy:
bardzo dobrze, że podpisałaś się XXX. Mogłaś również użyć formy ABC lub XYZ - obie są poprawne. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |