Harry Potter I Bractwo Smoka [zak]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Harry Potter I Bractwo Smoka [zak]
Tomak |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart ![]() |
Odwiedzajcie Bloga tam Carmen udziela szerszych informacji przed prawie każdym rozdziałem powiadamia jak sie sprawy mają. Jestam również notka o tym co bedzie po tym tomie
Ten post był edytowany przez Tomak: 13.05.2006 09:59 -------------------- |
Michal |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 16.03.2006 Skąd: Leszno Płeć: Mężczyzna ![]() |
Możesz adres podac??
Bo nie moglem znalezc na pierwszej stronie... a dalej mi sie już niechcialo:] |
Kedos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 09.05.2005 ![]() |
Klik! To jest link do bloga.... Chyba poprawny wpisalem ;P
-------------------- Przeczytanie tego zajmie Ci mniej niż 5 sekund życia ;)
|
Shmanii |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 28.05.2006 Skąd: Avalon ![]() |
Carmen pisze spoko
![]() -------------------- "Trzeba wiele lat, by znaleźć przyjaciela
wystarczy chwila, by go stracić" (Stanisław Lec) |
MoniQ |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 22.08.2005 Skąd: tam gdzie przyjaciele... ![]() |
Bardzo fajne to opowiadanie...fajnie by było gdybyś pomyslala o dalszej częsci...było by już wogle super...
![]() |
Kedos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 09.05.2005 ![]() |
MoniQ dalsza tego czesc to HP i Jeźdzcy Apokalipsy ;P
-------------------- Przeczytanie tego zajmie Ci mniej niż 5 sekund życia ;)
|
MoniQ |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 22.08.2005 Skąd: tam gdzie przyjaciele... ![]() |
tak...?? hmmmm nie wpadłam na to...
![]() |
Ines |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 06.06.2006 Skąd: z Asgardu Płeć: Kobieta ![]() |
To opowiadanie jest cudowne... Błagam... napisz kolejną część! Ja muszę wiedzieć co się stało! BŁAGAM...
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Ines... może byś czytała czasem posty powyżej... byłoby miło...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Czarny_Wilk |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 03.07.2010 Skąd: Wszędzie i nigdzie ,ale sercem w Slytherinie Płeć: Kobieta ![]() |
opowiadanie cudowne zaczęłam tu a skończyłam na blogu http://forum.freeware.info.pl/
Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 16:42 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 20:38 |