.`, bo ja zaczynam
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.`, bo ja zaczynam
Meryl |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 10.04.2005 Skąd: Białystok ![]() |
Nigdy przedtem wierszy nie pisałam. A dziś mnie coś ckneło.
Postać za firanką jak w sieci ale z okami w kształcie kwiatów siedzi na parapecie z marzeń przez okno z różową szybą wygląda i zaczyna padać ale duch w niej nie upada bo niby czemu bo tęcza ładna potem ale i tak na jutro pogode zamówi w sklepie internetowym chociażby -------------------- Zrozum to najlepiej od zaraz
nie ma możliwości żeby zabić ten hałas |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Hm... próbuję znaleźć jakieś "drugie dno" Twojego wiersza.. nie odnajduję go, ogólnie nie ptzypadło mi to do gustu..
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Milva |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 22.04.2005 Skąd: Z daleka ![]() |
Nie spodobało mi się. Lubię trudne wiersze, ale ten to pomieszanie z poplątaniem. Na prawdę. Nastaw się na normalnego odbiorcę lepiej. to wyjdzie na dobre i tobie i nam.
![]() -------------------- ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersze to nie jest coś, co jest pisane jak najbardziej abstrakcyjnym stylem i zupełnie niezrozumiałe...
To coś co ma przemawiać. Obraz Twoich myśli. A tego niestety nie zrozumiałam za pierwszym razem. Za drugim wydało mi się banalną historyjką. Niestety. Próbuj dalej. -------------------- |
Meryl |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 10.04.2005 Skąd: Białystok ![]() |
Ja niestety tak już mam, że ide do celu po najbardziej krętej i zaplątanej drodze. Postaram się zastosować do waszych rad. A może niedługo pomęcze was czymś
lepszym ? ^ ^' -------------------- Zrozum to najlepiej od zaraz
nie ma możliwości żeby zabić ten hałas |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A ja trzymam kciuki za następną twórczość
![]() -------------------- |
virgin |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 20.05.2004 Skąd: Dolina Wieczności ![]() |
Ten wiersz wydał mi się trochę dziwny. Lubię wiersze gdzie w pewnym sensie nie jest wszystko powiedzane, gdzie trzeba sie domyśleć co miał na myśli autor, gdzie jest pozostawiona pewna luka dzięki czemu potencjalny czytelnik może pofantazjować. Tego tu nie odnalazłam. Wiersz troche taki jakby to powiedzieć... nie poukładany. Ale prubuj dalej. Może rzeczywiście zaskoczysz nas czymś lepszym, interesującym i wciągającym.
-------------------- "Pozostawiam tu ślad po sobie
Na wieczną pamięć Abyś nie zapomniał mej osoby Przybyszu z gwiezdnych krain..." [mrużka] |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Wiesz - ja bym wyrzucił z niego linijkę "siedzi" i "przez okno" (bo to samo wynika)powiązałbym trochę bardziej "jak w sieci" z internetem - tak żeby to nie był przypadek a zamierzony cel - i już wierszyk byłby o czymś a forma powoli się układa sama...
-------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Wiersz jest taki pól na pół. Czytając go wwszystko mi sie pomieszało, i musiałam czytać jeszcze raz. Strasznie lubie wiersze trudne i z melancholią, ale twój wiersz jeste ze tak powiem ,,zbyt trudny" bo cieżko sie domyślić o co chodzi. No ale mam nadzjeje ze jeszcze sie poprawisz.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:29 |