Mamo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mamo
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
I kiedy świt spękanymi dłońmi zabiera dech, wyrywa sny, tam szumie zagryzionych warg ta jedna perełka, iskierka drżące włosy odgarnia mi z twarzy i łzy w cieple ramion wyciska i cicho zgiety kark przesuwa wolno w przestworzach mieszkania w koncercie na cztery talerze i ósmy smutek ociera mi z oczu. -------------------- |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Nie wiem jak ty to robisz ale piszesz świetnie. Twoje wiersze nie są fajne, są poprostu piękne. Zachęcam do daleszgo pisania.
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Piękne, spodobało mi się... Szczególnie ten fragment:
QUOTE I kiedy świt spękanymi dłońmi zabiera dech, wyrywa sny, -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
virgin |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 20.05.2004 Skąd: Dolina Wieczności ![]() |
Wieszyk mi się spodobał. Ma w sobie to coś, co trudno jest do końca określić i sprecyzować o co dokładnie chodzi. Ładne metafory, szczególnie ta
QUOTE w koncercie na cztery talerze . Życzę dalszej weny. -------------------- "Pozostawiam tu ślad po sobie
Na wieczną pamięć Abyś nie zapomniał mej osoby Przybyszu z gwiezdnych krain..." [mrużka] |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
naprawde wyjątkowy
spodziewałam się czegoś dobrego ale nie sądziłam że tak skrajnie pozytywnie skrajnie bardzo mi się podoba -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:25 |