Wirszyk..., ...mam nadzieje że
równie dobry...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wirszyk..., ...mam nadzieje że
równie dobry...
Maggie Potter |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Mroczny Zakątek ![]() |
Od
marzyciela dla ukochane
Leżymy na łące, nie chce mi się wierzyć, że życie może być takie wspaniałe... Ty... cieszysz się jak dziecko. Biegnę palcami po twoich srebrnytch włosach, jak ulotne rumaki. Patrze w twoje oczy, zbłąkjane, niedowierzające. Mijam góry i doliny Twojej twarzy, trafiam na usta jak wiśnia. (Ostatnia na drzewie, które wyrosło z wiatru i ognia) Jesteś taka ukochana, słodka, smakowita, aż boję się, że cię połknę, przeciaż było by mi bez ciebie tak smutno... No i miałam jeszcze jeden wierszyk, ale nie wiem gdzie go położyłam... ![]() -------------------- Zmieniam nicka bo wiecie ten taki ni jaki taki siaki, po prostu mi sie nie podoba....od teraz znacie mnie jako NEMHAIN czyli szalona po celtycku;)"Przewaga nierozwagi, jaką sprawuję w mojej rozwadze, tak osłabia równowagę mej uwagi, że nie bez wagi żalić się muszę na waszej piękności przewagę..."
"wysokie niebiosa, które w boskości waszej bosko was wraz z gwiazdami umacniają, czynią was zasługującymi na zasługę, na którą zasługuje wielkość wasza..." |
Avicenna |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 12.04.2003 ![]() |
To szkoda, że nie wiesz, gdzie położyłaś
inny wierszyk, bo piszesz bardzo ładne....Takie zwiewne.... i romantyczne...
![]() -------------------- Here I am....I wait for your love....Like an angel....I save light in our hearts....
Zapraszam na mojego blogaska: http://avicenna.blog.pl |
Maggie Potter |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Mroczny Zakątek ![]() |
dzięki...chyba jednak przeżuce się na
wierszyki, bo ff mi nie wychodziło...
![]() ![]() -------------------- Zmieniam nicka bo wiecie ten taki ni jaki taki siaki, po prostu mi sie nie podoba....od teraz znacie mnie jako NEMHAIN czyli szalona po celtycku;)"Przewaga nierozwagi, jaką sprawuję w mojej rozwadze, tak osłabia równowagę mej uwagi, że nie bez wagi żalić się muszę na waszej piękności przewagę..."
"wysokie niebiosa, które w boskości waszej bosko was wraz z gwiazdami umacniają, czynią was zasługującymi na zasługę, na którą zasługuje wielkość wasza..." |
Padma Patil |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 21.04.2003 ![]() |
Przyznam, że twoje wiersze bardziej
podobają mi się od twoich ff'ów
![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Niezłe - takie romantyczne... Mi wydaje się
naiwne, ale to dlatego, że wiem, że życie takie romantyzcne nie jest -
przynajmniej to życie, które mi dano... Pisz dalej - to niezłe jest...!
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zgodze sie z Cailith.. Mi tez sie troszke
naiwny wydaje ten wierszyk...
Taki bez rewelacji, ale dobry... czekam na nastepne, napewno lepsze (znajdz ten drugi wierszyk ^^) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:40 |