Reklama, czyli.. Ośmieszenie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Reklama, czyli.. Ośmieszenie
Agulka88 |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Takie tam Miasto... ekhm.. (:P) ![]() |
Hej! Długo zastanawiałam sie nad fajnym ciekawym tematem...
I postanowiłam dać taki temat: Czy macie jakąś reklamę w TV której poprostu nie znosicie, i jak tylko pojawia się na ekranie przełanczacie natychmiast kanał na inny ?? Ja mam pare takich, ale najleprza to oczywiście jest reklama naszej kochanej "BIEDRONECZKI" No strzela we mnie jak widze tą reklamę, i jeszcze "TESCO" Grrr... PS: Jeśli temat już się pojwaił, sorry admin może skasować .. ;( -------------------- |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Reklamy Biedronki są najgorsze... a może daj jeszcze najlepsze w temacie?
Najlepsze najnowsze - kinder bueno - castorama - danone fantasia |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Nienawidzę reklamy tele2. Ten facet jest po prostu paskudny... bleee. I jeszcze jak wykrzywia twarz jak rozmawia z tą konsultantką... pfuj!
-------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
zaczarowany pierniczek ^^
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Oj, czadowa - co ty wiesz o życiu
![]() Tele2 to prawdziwa bajeczka w porównaniu z niewątpliwym hitem reklamowym : - To dziś jest ten dzień... - Pomogło mnie, pomoże i Tobie... - Nikt nie wie o bólu tyle co my, kobiety... ![]() -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Smerfka @ 24.04.2005 23:21) - To dziś jest ten dzień... - Pomogło mnie, pomoże i Tobie... - Nikt nie wie o bólu tyle co my, kobiety... ![]() "Czy pan też miał już zapalenie dróg moczowych?" ;p -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Prostanol. I to gow. No z hajzerem.
A poza nim wszystkie reklamy nie liczac moze Nutelli i kilku innych, ktore nie zieja jawna glupota i prymitywem. -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a nutella ma dobre motywy i jest jako tako realna.
|
Agulka88 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Takie tam Miasto... ekhm.. (:P) ![]() |
Tak.. Reklamy z Hajzerem sa tak denne!
A nutteli tez mi się wydaje najnormalniejsza, fajna jest muzyka ![]() PS: oo mozę ktoś wie jaki tytuł jest, tej muzyki.. ? ![]() -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Hej! Długo zastanawiałam sie nad fajnym ciekawym tematem... sorry, nie udało się. mój mąż uwielbia hostessy, łolaboga! a kocham nową axe, i'm a free man, rudego!!! ;D, nutellę, kochamy nasze psy. Ten post był edytowany przez Myśka: 25.04.2005 16:30 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jur soł brutal Majs.
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
o a reklama axe zrobila furrore qw pewnych kregach! i sie nie dziwie.
a w najwieksza frajde, to telefonie komorkowe sprawiaja, swoimi pomyslami. Janek Koza rysuje swietnie, a heyah wykorzystalo to z pomyslem. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
najlepsza jest wojna Heja vs. Simpluz. Implanty i wajcha (lol)
ale czemu zawssze gdy jem pokazdją: - robale na sraczu - 'czystą pupę' Julki - 'makdonaldy' , którym przydał by się natychmiastwy kurs spalania tłuszczu - prostenal , urinal i reszta wesołej paczki - wzdęcia? nasza rodzina nie ma z tym problemów.. - i hit: "Czy widziałaś kiedyś taki brud?" w wykonaniu H.jzera CZEMUUU ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Jak jest?!?
Rewelka stary. Słonko zapodaje, laski się gotują, kolesie wyemigrowali... TAK! Brunetki, blondynki, jak foczki... Jedna obok drugiej... Siema Edziu, ale balanga, normalnie impra roku... Laski zapodają taniec brzucha na stole, a ja jestem królem parkietu i tee okolic :] Wymiata:) -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Wszystko z Goździkową. Aż mnie trafia=D
A uwielbiam wręcz ostatnie reklamy Plusa (zwłaszcza te mazy). Po prostu palce lizać. Jak ja lubię tematy, w których nic nie można napisać (: -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(czadowa_ @ 25.04.2005 17:13) Jak jest?!? Rewelka stary. Słonko zapodaje, laski się gotują, kolesie wyemigrowali... TAK! Brunetki, blondynki, jak foczki... Jedna obok drugiej... Siema Edziu, ale balanga, normalnie impra roku... Laski zapodają taniec brzucha na stole, a ja jestem królem parkietu i tee okolic :] Wymiata:) oł jeeeee ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(muszka Me @ 25.04.2005 17:20) Kabaret MUMIO - i wszystko jasne ;-) Jak podoba ci się reklam to pościągaj sobie inne ich programy.... -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
Jedną z moich znienawidzonych reklam jest vanisha albo jakieś innego cudownego super-hiper-ultra-ekstra środka piorącego.
Siedzi sobie jakiś koleś przy stoliczku w restauracyjnym ogródku. Nagle podbiega do niego babka krzycząc z entuzjazmem: "Poleje pana olejem!". Reszta wszystkim znana, czyli wypranie zabrudzonej odzieży w owym specyfiku i prawie graniczące z cudem zniknięcie plamy Nie znosze też jak reklamy mają fatalnie podłożony dubbing, okropnie to wygląda jak jakaś pani wykazuje talent i umiejętności brzuchomówcy w reklamie płynu do płukania tkanin :/. Ulubionych reklam nie moge sobie przypomnieć ale bardzo mi się podoba wcześniej już wspomniania reklama Plusa z kabaretem Mumio. -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
Meryl |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 10.04.2005 Skąd: Białystok ![]() |
Ja tv nie oglądam. Ale mam za to swoją najgorszą reklame radiową. Jak jade
z rodzicami samochodem i słysze po raz 134873259328598325 LIDL! JEST! TANI! to krew mnie poprostu zalewa. -------------------- Zrozum to najlepiej od zaraz
nie ma możliwości żeby zabić ten hałas |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Kiedyś leciała reklama Mediamarktu:
"Ty też jesteś masochistą? MEDIAMARKT powinni tego zabronić" ![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Milva |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 22.04.2005 Skąd: Z daleka ![]() |
Jedyna reklama, która mi się podoba to reklamówka Heinekena w roli głównej z Jennifer Aniston. Ta jej mina pod koniec scenki jest tak zabawna, że aż podskakuję na fotelu. Szczerze powiedziawszy to jedna z najlepszych ról w jakich ją widziałam.
![]() Reszta, jest dla mnie kompletną klapą. Acha zapomniałabym o jeszcze jednym wspaniałym dziele. Pamiętacie reklamę Chanel no. 5 ? To było za piękne na reklamę. Ten post był edytowany przez Milva: 25.04.2005 19:03 -------------------- ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
do ulubionych dorzucam jeszcze:
adidas + piosnka by karen o. zdecydowanie B) QUOTE Pamiętacie reklamę Chanel no. 5 ? To było za piękne na reklamę. nie pamiętam! z perfum to jedynie w pamięci mi pozostał chyba 'str8' z mężczyzną biegającym nago po domeczku. huhuuh. Ten post był edytowany przez Myśka: 25.04.2005 19:07 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
-Poprosze miete.
-zgaga? -nie, lubie miete... taaak, zgaga (...) -wiele nas laczy. -francuzkie filmy i zgaga? ![]() mam ochote rzucac papuckami w ekran najlepsza reklama byla reklama... eee... Fanty? z HEHE ;D EDIT: czcionka Ten post był edytowany przez KaFeCkO: 25.04.2005 19:10 |
Janiska |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: posen. ![]() |
tak, adidas z głosem pani karen to jest to.
+ cola light z ubierającym się księdzem ekhu ;> -------------------- i'm not here
this isn't happening i'm not here |
Milva |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 22.04.2005 Skąd: Z daleka ![]() |
Myśka jak możesz nie pamiętać. Reklama ala historia miłosna. O chyba znalazłam nawet link więc można sobie obejrzeć.
http://video.search.yahoo.com/video/view?&...c=p&pld=780x515 Klikamy na play video ![]() Ten post był edytowany przez Milva: 25.04.2005 19:14 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:15 |