Kwiat, hmm specyficzne oO
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kwiat, hmm specyficzne oO
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
W ceglanej donicy
(Takiej sprzed lat) Nie umarł już od dawna Żaden (nawet najmarniejszy) Na parapecie paprotka, Przebyła drogi szmat (Szyba przezroczystą jest) Znany jej każdy (także egzotyczny) Kaktus ku słońcu skłaniał się Aż przyszedł człowiek; i jak kat Odwrócił go. Krzywy nie może w końcu być A szkoda... taki piękny przecież Bratek uronił kilka łez Bo niski był i zza brzydkich krat Nie widział nic Urośnie. Bo świat światem jest I będzie chyba jeszcze kilka dni ---- Dziwne to. ale dziwne rzeczy tez sie tworzy czasem, czyz nie? ;] pewnie tylko ja rozumiem cos z tego wiersza (nie wszystko ![]() Ten post był edytowany przez voldzia: 25.04.2005 23:27 |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
widze że nikt nie pisze no to ja się wypowiem ii... podobał mi się(!!!)..nie przeleciał mi ot tak przez głowę... chociaz wcześniej podobnego nie czytałam..co mam powiedzieć...nie mogę Ci udzielić rad bo na taki wiersz jeszcze schematu nie ma
![]() mogę więcej? ![]() |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
a, widzisz
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:21 |