Oh, Look
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Oh, Look
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
wow
-------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
nieokreslone.
thank you a lot! :hug: -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ej, ja to już widziałam XP
Myślałam, że rzucisz jakimś nowym szitem! |
Myśka |
![]()
|
różowobuty kolego, cały mój szit, nie licząc fotobloga [o, dobry pomysł! dam linka], znajduje się na deviantarcie. to rodzaj swoistego albumu.
fotoblog, tu wchodź! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
Jak mam być szczera, to te "prace" są kompletnie nie w moim stylu. Takie... słodkie i milutkie. Zupełnie mi się nie podobają. No, ale to tylko moje skromne zdanie.
QUOTE(vampirka @ 27.04.2005 19:08) Vampirka, ale się wyśliłaś... -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ej, ja nie chcę być niemiła, ale ktoś tu się prosi dostać w dziób XD
edit-> a temte też oglądałam! :D Ten post był edytowany przez Cat: 27.04.2005 21:16 |
Myśka |
![]()
|
cat wiesniaku na syberie z tobom, tam nic nie będziesz widziała oprócz sniegu w tęczówce!
ja jestem za to stajli i przyodziewam barwy totalnie lamerskie. ejjj, elita, każdy ma swoje zdanie, szanujmy się, apeluję! B) '70's like'?! ty mnie nie pochlebiaj. czuję się bardziej jak 90's, to mój poziom kiczu. Ten post był edytowany przez Myśka: 27.04.2005 21:21 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jo żem się obruszyła o słowo prace w cudzysłowiu.
To są prace przez duże PE i tyle! Zerrro tollerancji! Zorro tu był. A SYBERIE TEŻ WIDZIAŁAM XDDDDDDDDDD |
Myśka |
![]()
|
![]() cwaniara. prace przez duże es! i er zet. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Avin @ 27.04.2005 21:01) Jak mam być szczera, to te "prace" są kompletnie nie w moim stylu. Takie... słodkie i milutkie. Zupełnie mi się nie podobają. No, ale to tylko moje skromne zdanie. QUOTE(vampirka @ 27.04.2005 19:08) Vampirka, ale się wyśliłaś... przepraszam... :( jesli moim postem kogos urazilam, to z calego serca przepraszam!! jednak WOW to dla mnie najbarziej odpowiednie slowo zeby ocenic te.. "prace".. hehe ;)) one sa za slodkie przeciez myska to taka typowa sweet girl, widac pio jej "pracach" od razu ;] ;p a wszelkie podobinstwo do osob i zdarzen jest zupelnie przypadkowe. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
QUOTE(Mornariel @ 27.04.2005 21:15) he no ba Myśka jestes za malo 'avril' za malo 'punk' za bardzo '70's like' za bardzo kolorowa. vampirka! nie offtopuj! Aha, czyli jak obejrzę jakieś prace, to nawet jeśli mi się nie spodobają, to mam napisać, że są świetne, super itd.?? Nie mam prawa krytykować?? A poza tym nie wszystko, co jest "malo 'avril'", jest dla mnie do kitu. Ja poprostu wyrażam swoje zdanie! Vampirka, nikogo nie uraziłaś (przynajmniej nie mnie). Poprostu źle to odebrałaś. -------------------- |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
łojejkajejajej
faaaajne ![]() dostajesz watcha ![]() ![]() ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
QUOTE(Mornariel @ 28.04.2005 20:21) Popieram w pełni. Podobają mi się te myśkowe prace. Są akurat w moim stylu - wyostrzone, nienaturalne kolory, ciekawe ujęcia i pomysły... Słodkie i milusie?! Ee... z której strony? -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no właśnie też się nad tym zastanawiam....
![]() -------------------- |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Nie są słodkie i milusie!
Ja bym powiedziała, że ciekawe i wyraziste. ![]() -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
Myśka |
![]()
|
zenit sporadycznie
edit: jaki fikusny avatar! :) Ten post był edytowany przez Myśka: 04.08.2005 15:19 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
zajebiście jest. myśka, dziewczyno z talentem, masz talent, nie odmawiam ci talentu, bo utalentowana jesteś. ładne pantofelki ;p
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() hihi! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
wpisz słowa kluczowe.
jaki aparacik? -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Myśka |
![]()
|
konika minolta z10
staniała, więc kupować. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Vilanda |
![]()
|
czekaj, tylko siostre sprzedam.
FREE percy! ![]() |
Myśka |
![]()
|
zenit sprzed lat 25-30 :'P
cyfrówką możesz bawić się tylko rok, potem chcesz czegos więcej. analog to szalona przyjemnosc po obcowaniu z syfrą, eksperymenty z głębią ostrosci, kliszami... fakt, że drożej, staje się mało istotny. ale cieszę się, że mam cyfrę, bo dzięki temu prowadzę fotobloga. a z nim to frajda wielka. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Myśka |
![]()
|
oczywiscie, że się da. coraz więcej zawodowych fotografów się na cyfrówki przestawia, bo to ułatwia robotę [ale magia pryska]. poza tym jeżeli chociaż trochę umiesz fotoszopa, możesz odstrzelic taki artyzm, że hoho :rolleyes:
he, he. na 24 klatki wychodzi hmm no nie wiem takich satysfakcjonujących mnie może z 5. czasem więcej lub mniej. ale nie zrażam się, bo za mną dopiero trzy wywołane klisze B) kombinuję trochę z przesłonami lub czasami naswietlania i przeróżnie to wychodzi [zazwyczaj eksperyment okazuje się porażką;D]. filtry to taka trochę sciema, mam trzy, z czego na stałe noszę uv lub polaryzacyjny latem. i marzy mi się cholernie mini studnio w domu. niestety, te wszystkie statywy [na oswietlenie i tło], materiał na tło, blendy, flesze plus lampy = kosmiczne wydatki. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Vilanda |
![]()
|
ja Cię zasponsoruje normalnie. tak mi się podoba!
FREE percy! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:42 |