Mały, Niegroźny, Przyjemny Układ, Opowiadanie o zaletach posiadania kota:]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mały, Niegroźny, Przyjemny Układ, Opowiadanie o zaletach posiadania kota:]
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Lubię tę parę. A twoje opowiadanie jest bardzo fajne. Szkoda tylko, że takie krótkie.
![]() -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
eeeeeeee ;( a ja mam wykastrowanego kota!! co ja teraz zrobie?! ;(
nie no ludziska!! boskie ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
Kate64100 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 07.05.2005 Skąd: Kocioł numer KP, Piekło Wielkie, Podziemia ![]() |
Cóż za morał... Dlaczego z Hermi tutaj zrobiłaś taką nie wyżytą która jak ją się pocałuje leci na łeb na szyje i wmawia sobie że to da dobra kotka. A tak poza tym to mi się nawet podobało tylko trochę przykrótkawe. Masz naprawde talent do tego typu opowiadanek
-------------------- Najgroźniejsi są ci którzy stoją z boku, ci których nigdy nie poznamy
|
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaczynam dostrzegac coraz wiecej wad
tego opowiadania. Przypomina mi to romans z czasow Cyda - desire, sex &
love
Ten post był edytowany przez Pottermenka: 11.05.2005 18:43 -------------------- |
Darkmanka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 10.04.2005 Skąd: Rusoicn okolice Gdańska ![]() |
Dobre opowiadanie tylko troche krotkie....Podbało mi się. Mimo ze zorbilas z Mione niewyrzytą lale to opowiadanie było całkiem fajnie. Ja bym nieumiała takiego czegoś stworzyć. ja bym nieumiała nic napisać...dlatego twoje opowiadanie bardzo przypadło mi do gustu, jak zreszta wiekszość opowiadań na lotosie
![]() |
Kitiara |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 173 Dołączył: 08.12.2004 Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ej, ja protestuje!
Miona nie jest tu wcale niwyżyta, ale perfidnie uwiedziona, to po pierwsze ![]() ![]() ![]() A po drugie, dziewczyna ma poprostu temperamenta, a jak dotąd nikt tego temeramenta nie docenił ![]() Zaraz niewyżyta................... Jaaaaaaaaasneeeeeeeeee....................... ![]() PS: mam kota; jest niestety wykastrowany, bo nie wyobrażam sobie trzymać samca, który znaczy, w mieszkaniu w bloku osiedlowym :] Ten post był edytowany przez Kitiara: 26.05.2005 23:02 -------------------- "KIEDY JESTEŚ W PIEKLE, MOŻESZ ZAUFAĆ TYLKO DIABŁU."
[PIŁA II] |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
Fajne opowiadanko, ale nie spodziewałam się, że będzie tylko 2 części
![]() ------------------------------>Dorcas<--------------------------- ![]() ![]() |
yasmin |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 20.06.2005 ![]() |
Ślicznie ci to opowaiadanie wyszło. Naprawde dobrze wychodzą ci ff bo piszesz je lekko i zawsze z happy endem co bardzo cenię od czasu do czasu kiedy chcę mieć dobry humor
![]() ![]() Morał świetny. Troszkę mi przeszkadzało to że M. tak szybko uległ Hermi. Jednak patrząc obiektywnie to jak H. się zmienia on też może, nie? -------------------- Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it gets better than you know Don't stop looking you're one step closer Don't stop searching it's not over Hold on Good Charlotte - Hold on Rowling gratulujemy Draco Malfoy'a |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kolejne fajne opowiadanie, ale wcześniej czytałem inne twoje opowiadania i kiedy czytalem to, mialem wrazenie jakbym czytał trzeci raz to samo. Nie mówie że jest złe bo nie jest, wręcz przeciwnie jest bardzo dobre ale przydalo by się coś nowego.
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Avery: 16.07.2005 21:49 -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Twoje ficki bardzo lubią, a ten chyba w szczególności
![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
super.... ale czemu takie krótkie?
![]() TEn fick dołącza do moich ulubionych ![]() Na pierwszym jest "Zmowa dziewic" Kit i Nagini, na drugim "I believe in a thing called love" Kitiary, na trzecim właśnie "Mały, niegroźny, przyjemny układ", na czwartym "Smok i Kurtyzana" Sonki i Kit. ![]() |
Lord_Vigunt |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 18.07.2005 Skąd: Znienacka ![]() |
Mierzi mnie, bardzo mnie mierzi para Draco ploos Hermiona, ale starając się pominąć ten problem obiektywnie przyjrzałem się opowiadaniu i stwierdziłem, że jest dosyć fajne i ciekawe. Ładnie, ładnie tak dalej, czekam na coś następnego.
BTW==>Pisać swoje, czy nie pisać? Kto oświeci? -------------------- "We are only as strong, as we are united, as weak as we are divided..."
|
Joan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Ze Slytherinu ![]() |
Boska Kit!!!
Zrobiłaś to, co nie wyszło jeszcze nigdy nikomu- swoimi opowiadankami przekonałaś mnie do parringu Draco& Herm ![]() ![]() ![]() Poza tym BARDZO to fajne, ale jak też pisali inni- KRÓCIÓTKIE! Życzę pokładów weny twórczej. ![]() -------------------- ![]() ![]() Członkini The Maradeuders- fanklubu Huncwotów |
Hermioncia13 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 27.12.2004 Skąd: Z niestąd:P Płeć: Kobieta ![]() |
Chciałam oprócz tego że to opowiadanie jest świetne powiedzieć że KITARA to świetna pisarka!!!! To już nie pierwsze jej tak superowe opowiadanie!!!!! Dzięki Kitara za takie cuda:D:D:D
-------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo fajne opowiadanko!!:) Wartka i ostra akcja...Palce lizać
![]() -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Weź się trochę uspokój z komentowaniem!
![]() |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
to miałam już dawno skomentować :)Bo już je czytałam u kumpeli a komentować wole z kompa u mnie
Ten post był edytowany przez Kara: 30.12.2005 15:52 -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Doprawdy, wzruszające...
|
Kara |
![]()
|
coś taka zgryźliwa??
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ach, ma się ten charakterek
![]() A może to kwestia niezbyt dobrego humoru? ![]() I wcale nie jestem zgryźliwa, prędzej złośliwa. |
Kara |
![]()
|
co prawda to prawda...dobra spox a ja dzisiaj coś nadwrażliwa jestem może to stan przedzawałowy??
![]() ![]() -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Ciasteczko |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 69 Dołączył: 03.12.2005 ![]() |
Kocham Twoje opowiadania Kit
![]() Z tego opowiadania wynika też coś w rodzaju: "Mieć kota w Hogwarcie...Błogosławieństwo czy przekleństwo ?" ![]() Pozdr. :* Ten post był edytowany przez Ciasteczko: 28.12.2005 19:20 -------------------- najpiękniejsi, najmądrzejsi, najbogatsi, najsprytniejsi, najlepsi.
Slytherin. Wielka fanka Blaise'a Zabiniego & Severusa Snape'a <33! |
Sosenka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 27.12.2005 ![]() |
Bardzo podobała mi się ta cz z kotem masz pomysły oby tak dalej
-------------------- SOSNY GÓRĄ A RESZTA KANAŁAMI !!!!!!!! NIKT NIE WYGRA Z n00bami!!!!!! \m/
|
WeEkEnD |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 103 Dołączył: 29.03.2006 Skąd: Taka dziura nad jeziorem Czos ;P ![]() |
Nie chce mi sie szukać błędów <ale ja jestem leniwy>
![]() ![]() -------------------- |
Neffi |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 11.03.2006 ![]() |
to jest świetne! moj ulubiony paring i jeden z ulubionych ff
![]() -------------------- ignore wrong emotions.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:30 |