Jak Przeczytasz Vi Tom?, W
internecie? Po angielsku? Tlumaczenie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jak Przeczytasz Vi Tom?, W
internecie? Po angielsku? Tlumaczenie?
Kudlaty |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
ej!! to sie podziel!!!!!! wrzuc gdzies na serwa czy wyslij na mejla... chociaz jednej osobie.. ta przekaze dalej i juz...
-------------------- Bad Boys!! Bad Boys!! What you gonna do when we come for YOU!!
|
Reiha |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 12.07.2005 ![]() |
bardzo chętnie, kto chce?
-------------------- Coś się kończy, coś się zaczyna...
|
dziula |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Wlasnie skonczylem czytac 1 rozdzial 6 tomu, kupilem sobie ksiazke bo mieszkam w londynie. Nie dzieje sie w tym rozdziale nic szczegolnego. Ale tez z niecierpliwoscia czekam na polskie wydanie. Bo w sumie jak nasz tlumacz ma tlumaczyc 10 stron dziennie to tlumaczenie calej ksiazki powinno mu zajac jakies 60 dni a nie 4 czy 5 miesiecy bez przesady
|
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
|
Milina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 05.05.2005 Skąd: Kraina Marzeń Płeć: Kobieta ![]() |
I ja
![]() |
Tom |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tez ^^
|
Kudlaty |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Musimy działac razem w konspiracji ;] inaczej nie damy rade... a tak dzieki uprzejmosci jedenej z Czlonkin tego klubu mozemy czytac!!
-------------------- Bad Boys!! Bad Boys!! What you gonna do when we come for YOU!!
|
Leewas |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
I ja. (leewas@o2.pl)
Bylbym bardzo wdzieczny. Ten post był edytowany przez Leewas: 16.07.2005 18:43 |
t.x |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Ja tez prosze (email: mateusz.z@gmail.com )
|
immo_love |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
![]() ![]() proszę!bitte bitte bitte! proszę ![]() będę wielbić po grób ![]() esferan@o2.pl -------------------- Hate to feel - wish I couldn't feel at all...
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jesteście pewni że to nie jakiś ff?
![]() -------------------- |
Leewas |
![]()
|
Zobaczy sie. Jesli nawet ff to mozna poczytac.
|
immo_love |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
czyżbyś anagda miała na myśli ten "boski" ff z Dudleyem?
![]() Jak wydali piątke zaczełam czytać tego ff poprzednią część i pierwsza mysl "WTF?!" - na serio myślałam że to oryginał i jeszcze nigdy się tak nie cieszyłam kiedy okazało się że Rowling jednak tego nie pisala ![]() ![]() -------------------- Hate to feel - wish I couldn't feel at all...
|
Leewas |
![]()
|
Dzieks Reiha jestes....... boska.
Ten post był edytowany przez Leewas: 16.07.2005 19:11 |
Reiha |
![]()
|
kochani...własnie dostałam link do całości pottera w oryginale. Zaraz powysyłam chętnym, chyba, że ktoś nie chce :-)
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Ja poproszę całość. E-mail podałam wcześniej na PMie ;-)
|
Leewas |
![]()
|
Ja poprosze. mail w poscie wyzej.
|
t.x |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
![]() |
Reiha |
![]()
|
A chciałam powiedzieć, że w związku z dodawaniem kolejnych rozdziałów przez admina na wiadomą wszystkim stronkę, może ona nie działać tak jak powinna. Ale nie martwcie się tłumaczenie ruszy nie długo-wszystko pod kontrolą.
|
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja tez bym chciała link do całości jesli to mozliwe
![]() a mejl to: mira.joniec@vp.pl Ten post był edytowany przez Mira: 16.07.2005 20:03 |
itachi |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
QUOTE(Reiha @ 16.07.2005 20:14) kochani...własnie dostałam link do całości pottera w oryginale. Zaraz powysyłam chętnym, chyba, że ktoś nie chce :-) Witam, mój pierwszy post! Tez poproszę, mój mail krad_angel@interia.pl -------------------- www.animevisions.net
Rivieres pourpres / Oblivion? Bramy otwarte... |
Tom |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A nie mozecie po prostu sami se sciagnac? Wiecie, taki plik z ksiazka dosc duzo zajmuje i dlugo sie wysyla
![]() |
stokrotka17 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
SLUCHAJCIE UWAZNIE...JESTEM TU PO TO ABY WAS ZACHECIC DO WSPOLNEGO WYSYŁANIA MAILI DO WYDAWNICTWA MADIA RODZINA, UWAGI...CHYBA NIE MACIE ZAMIARU CZEKAC DO 28 STYCZNIA NA 6 CZESC hp??? JZELI NIE TO PISZCIE MAILE NA
HANDLOWY@MEDIARODZINA.COM.PL PROMOCJA@MEDIARODZINA.COM.PL UWAGA@TVN.PL WIECEJ INFO + TEKST DO PRZESŁANIA OTRZYMACIE NA STRONIE www.HP.OBORNIKI.COM.PL POTTEROMANIACY!!! ZJEDNOCZMY SIE!!!! WYSYŁAJCIE TYLE MAILI ILE DACIE RADY!!!! |
itachi |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Hmm bardzo chetnie, ale jaki jest link?
-------------------- www.animevisions.net
Rivieres pourpres / Oblivion? Bramy otwarte... |
stokrotka17 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Wejdz na www.hp.oborniki.com.pl!!!!! Koniecznie!!!!! Jestesmy wszyscy na komentarzch!! Tam gdzie jest ich najwiecej!! Piszemy do gazety wyborczej i uwagi!! wejdz do nas!!!
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:45 |