Jak Przeczytasz Vi Tom?, W
internecie? Po angielsku? Tlumaczenie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jak Przeczytasz Vi Tom?, W
internecie? Po angielsku? Tlumaczenie?
Yavanna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Reiha @ 16.07.2005 20:14) kochani...własnie dostałam link do całości pottera w oryginale. Zaraz powysyłam chętnym, chyba, że ktoś nie chce :-) Byłabym wdzięczna ;P (mail w PM'ie wysłanym wcześniej). -------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
Reiha |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 12.07.2005 ![]() |
Przepraszam, jeżeli przy wysyłaniu lików kogoś pominęłam, albo wysłałam mu coś np.2 razy. jeżeli jeszcze ktoś nie dostał linka, a chce mieć to prosze o przysyłanie na pm adresów mailowych.
Tom, nie strasz mnie ;D ja tu się zastanawiam czy mimo konspiracji nie grozi mi ban ... ![]() -------------------- Coś się kończy, coś się zaczyna...
|
itachi |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
w ramach off'a dziekuje Ci bardzo Reiha
-------------------- www.animevisions.net
Rivieres pourpres / Oblivion? Bramy otwarte... |
missgranger |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: z tąd Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tez poprosze te stronke
![]() -------------------- ~Miss Granger
![]() |
niunia |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 17.07.2005 ![]() |
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
To i ja poproszę całość....
Sorki że cię tak męczymy ale w końcu 2 lata wyczekiwania ![]() (floyd_pink@wp.pl) -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Monia |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 13.04.2005 ![]() |
Ja poczekam sobie an tłumaczenie Polkowskiego.
|
itachi |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Więc wytrwała jesteś
![]() Ten post był edytowany przez itachi: 17.07.2005 13:28 -------------------- www.animevisions.net
Rivieres pourpres / Oblivion? Bramy otwarte... |
Nadka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: zza ściany ;) ![]() |
Ja raczej poczekam na polskie wydanie... Z angielskiego jestem cienka jak... ehh, szkoda słów. Ale dwie osóby z gg wzięły się za tłumaczenie, powstały już początki dwóch fragmentów
![]() ![]() -------------------- Uwaga! Patrzą na Ciebie szklane oczy wypchanego łosia!
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
wezmę książkę do ręki, siądę na trawie i przeczytam.
-------------------- borufki
|
Reiha |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 12.07.2005 ![]() |
Ja zdecydowanie nie mam tyle cierpliwości, żeby czekać do końca stycznia 2006. Oryginał + fanowskie tłumaczenie na necie powinno równać się oddaniu w pełni treści ksiązki
![]() -------------------- Coś się kończy, coś się zaczyna...
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() no tak... wiedziałam... jednak schizy nie mam ![]() http://tbrn.net/hp/harry%20potter%20and%20...od%20prince.txt -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:42 |