Czy Jakiś Utwór/wykonawca Wpłynął Na
Wasze życie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Czy Jakiś Utwór/wykonawca Wpłynął Na
Wasze życie?
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child @ 24.01.2006 20:30) pedze zbawiac czarna dusze! \m/ Carpathian Forest, Celtic Frost, wczesne Katatonia i Ulver, Arcturus, Dark Funeral, Mayhem, Burzum, Marduk, Satyricon, Darkthrone, Cryptopsy, Cannibal Corpse, Death, Posessed, Dark Angel, Testament, Chimaira, Behemoth, Annihilator, Slayer, U.D.O, Sodom, Meshuggah, Immortal, Lamb Of God, Napalm Death, Destruction, Samael, Exodus, Rotting Christ, Candlemass, Nile, Deicide, Decapitated, Gorgoroth, Emperor i Morbid Angel. o Goatdick-u (tłumaczyć chyba nie muszę) zapomniałeś, wstydź się. -------------------- |
Bujdka;) |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 05.02.2006 Skąd: z niewygodnego krzesła Płeć: Kobieta ![]() |
Od zawsze: Linkin Park, System Of A Down, Kazik, Gorrilaz, Big cyc, Green Day.
Od niedawna: The Scorpions (kocham 'Send Me An Angel' ![]() -------------------- sialala;)
|
Mike |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z przyczajki Płeć: Mężczyzna ![]() |
Refuse-Resist Sepultury, miałem 2 lata kiedy go pierwszy raz usłyszałem i Silent Empire Vadera,potem w podstawowce szok kiedy uslyszalem Breath Prodigy, w sumie o chwała mojemu bratu za to ze puszczal mi muze od urodzenia
![]() Edit: Zapomniałbym, Kaviarnia- Requiem for a dream, ten numer mnie po prostu zabija, genialny Ten post był edytowany przez Mike: 09.03.2006 01:28 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:44 |