Pierwszy i zarazem ostatni...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pierwszy i zarazem ostatni...
Avicenna |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 12.04.2003 ![]() |
,,Umieram"
Umieram - powiedziałam do kwiatka którego zapomniałam podlać. Rozbiję się o skałę przeznaczenia Zatonę w oceanie niepewności Rozpłynę się w wietrze nadzieji Spali mnie ogień namiętności Umieram - powiedziałam do lustra tak przypadkiem, zakurzonego. A przecież zapomniałam: wypłacić forsę z konta dostać awans kupić Puszkowi Kitekata z wątróbką Umieram - szepnęłam Rozbijając talerzyk Dziękuję Ci Panie - krzyknęłam radośnie Będąc w cudownych przestrzeniach ________________________________________________________ _ Jak widzicie w tytule, to pierwszy wiersz na tym forum, i zarazem ostatni... Dzisiaj odchodzę z tego forum... Było tu bardzo miło, sympatycznie... Pozdrawiam wszystkich, których miło wspominam, a szczególnie: Jessicę, Angelę, Diabliczkę, Yustynę i wiele wiele innych osób... Niechaj Bziuuuum będzie z Wami!!!! Pozdrowionka, Avi ![]() -------------------- Here I am....I wait for your love....Like an angel....I save light in our hearts....
Zapraszam na mojego blogaska: http://avicenna.blog.pl |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Avi , czemuuuu !?!? wrócisz ?
prawda ?
Ale wiersz ładny.... -------------------- ;D
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
szkoda ze 'odchodzisz'..
bo patrzac na ten wiersz.. chcialabym przeczytac jeszce cos Twojego.. naprawde ciekawe i takie 'oczywiste' , a jednak nikt inny nie umialby tego tak pokaza cjak Ty to zrobilas.. cudne uczucie cczytac taki wiersz (: i wiem ze cudne uczucie czytac taki koment^^ jesli go kiedykolwiek przeczytasz... wiessz, ja wierze ze tu sie wraca.. a naweet jak nei - to kazdy koneic jest początkiem czegos nowego.. byle dobrego (: no coz, zmiany sa nam potrzebne,.. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Jessica Alkamija |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Będzie mi Ciebie brakować, Avi.
![]() Dziękuję za pozdrowienia. Ja też Cię gorąco pozdrawiam. Co do wiersza, to piękny. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Piękny wiersz. Oprócz tej
trywaialnej(zdaję sobie sprawę że specjalnie) zwrotki o kitikecie. Nie lubię
gdy ktoś z wyżyn Olimpu nagle ściąga mnie na ziemię, tak bez zapowiedzi.
Szkoda że odchodzisz.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
3 i pół roku później..
-------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz piękny tyle mogę powiedzieć... tylko tyle a może aż??
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie podobają mi się zwrotki: druga i czwarta. Pierwsza jest taka... nie wiem, jakaś taka bez wyrazu, sztucznie "wydziwniona". Do czwartej nie miałbym nic, gdyby cały wiersz był utrzymany w tej konwencji. A tak, po prostu nie pasuje. I tyle.
Jest nieźle, ale mogłoby być lepiej. Z chęcią obejrzałbym inne Twoje wiersze. Tak dla porównania. -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nie przemawia do mnie. Pierwsza i trzecia zwrotka całkiem, całkiem, ale całość jest jakaś taka kanciasta, zbyt patetyczna, nie rozumiem jej i nie czuję.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:10 |