Woodstock
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Woodstock
Jutrzenka |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 14.04.2005 Skąd: Woodstockowe miasto Kostrzyn ![]() |
Khem khem.
<dwa głębokie wdechy, uspokój się> Skicia, już pisałam. Albo będzie Zakurzony Woodstock w Kostrzynie albo go tu nie będzie bo niestety nie znam innego miejsca, w którym możnaby rozbić całą akcję, noo... ==" -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE -nawet mało satanistów i punków było Pffff, to nie jade. Satanista i pAnk sa dla mnie jak mama i tata. XP -------------------- |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Nie ma szatanistów? No to jak oni chcą imprezę zrobić?
A mój genialny ojciec powiedział, że na Woodstock mnie puści jak będę miała 18 lat, bo nie chce mu się po mnie jechać jak mnie w areszcie na 48h zatrzymają. A jak będę miała lat 18 to sobie sama do domu wrócę. I skąd mu takie cuś do głowy przyszło? Ja tu robię za wyjątkowo dziwnego przedstawiciela młodzieży: nie palę, nie piję [no prawie], uczę się, wracam do domu, kiedy inni dopiero wybierają się gdzieś... -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
to sie nazywa "no life" z zagranicznego ;]
Ja mam podobnie z tym że pije, pale (czasem ;]) ucze sie i albo nigdzie nie wychodze albo wychodze i nie mowie kiedy wroce bo i tak bym terminu nie dotrzymal ;] I i tak i tak pomysł pojechania na łodstok by upał gdyby nie fakt że kuzyn mój praworzadny i wogole ma zamiar tam pojechać (pelnoletni ;]) a ja sie do niego przyczepie "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
kij tam, ze woodstock. obilo mi sie o uszy,
czy to jarocin ma byc w czerwcu?
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:51 |