Smok
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Smok
Herna |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 03.05.2005 ![]() |
|
Nokiaaa |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 09.08.2004 Skąd: Kołobrzeg ![]() |
o
oooo czym robione?? ![]() -------------------- Oż !
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Uuu - niezłe, niezłe. Chętnie zobaczę więcej twoich prac.
Nie wiem tylko po co ten ludek z prawej i wielki podpis na srodku rysunku... Jeśli to specjalnie to sie nie czepiam, ale jeśli nie to na przyszłość radziłabym podpisywać się w dolnym rogu ![]() -------------------- |
Herna |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 03.05.2005 ![]() |
rysowałam: piórem
ludek jest bo: ten smok to tylko taki mój szkic rysowany "od niechcenia", więc w ogóle nie zwracałam uwagi na to co rysuje |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
też bym chciała TAK rysować "od niechcenia"
![]() -------------------- |
Milina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 05.05.2005 Skąd: Kraina Marzeń Płeć: Kobieta ![]() |
Pogratulować. Smok "od niechcenia" robi kapitalne wrażenie. Właściwie tylko czekałam, aż odfrunie zacznie zionąć ogniem
![]() |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Od niechcenia... Ja bym z największym poświęceniem czegoś takiego nie narysowała
![]() Ciekawe. Całkiem, całkiem ![]() -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
Neave Quare |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 11.05.2005 Skąd: z mojego domu ;p Płeć: Kobieta ![]() |
Mówisz,że narysowany od niechcenia... teżbym
chciała tak umieć... ale ja beztalencie jestem
A co do smoka, to przecudny -------------------- "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? co to będzie?" No co za "Dziady"?? Niedość że głusi i ślepi, to sie jeszcze chwalą!
Mój nr GG : 5841972 |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedna z nielicznych prac tutaj na ktore zwrocilam uwage. Bardzo mi sie podoba.
Ten post był edytowany przez Pottermenka: 12.05.2005 14:39 -------------------- |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
i co ja bym tu mogła innego powiedzieć jak nie to że jest świetny, ale czy na pewno jest od niechcenia, widzę że coś tam mazałaś i poprawiałaś a poza tym podpis <ale rozmueim wiele osób chciało by podac to za sfoje
![]() |
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Jasna cholera!
E. Y. Podoba mi się bardzo. Styl podobny jak mojej siostry, która podobnie maluje od neichcenia. Tylko ile to ona ma lat? Ta.. 33. Idealnie nie ma co. PODOBA MI SIE. Więcej, więcej. -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Jak ja bym tak malowałą od niechcenia to juz bym była sławną malarką...Ale i tak praca jest piękna. Czekam na więcej!
|
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ewelka @ 22.05.2005 20:06) Jak ja bym tak malowałą od niechcenia to juz bym była sławną malarką...Ale i tak praca jest piękna. Czekam na więcej! Zgdzam się z tobą. Praca jest bardzo ładna i wykonan fajową techniką. Ja ni umiem zbytno malować więc zostawiam to tym z talentem. A ten smok jest prześliczny.....Bardzo mi się podoba. -------------------- |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Łoł.
Naprawdę świetne. Chciałabym tak rysować smoki... Kocham te stworzenia nade wszystko. ![]() Tylko... masz może Photoshopa? Mogłabyś spróbować jakoś obrobić fajnie ten obrazek, żeby miał jasne tło i nie było widac na nim skanowania. Nie mogłam się powstrzymać. Mam nadzieję, ze się nie obrazisz. Zerkniesz? -> http://i3.photobucket.com/albums/y78/tenebris69/smok2.jpg ![]() Ten post był edytowany przez Tenebris69: 10.06.2005 15:36 -------------------- ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Tenebris -> Twoja strona nie wchodzi. przynajmniej mi.
smok bardzo ładny. tylko również zastanawiam się, po co tam ten ludek jest tam wciśnięty... -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
vigga, juz powinno działać. ^^ -> http://i3.photobucket.com/albums/y78/tenebris69/smok2.jpg
-------------------- ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
działa ;p
Herna narysuj coś jeszcze. ładny był ten smoczek, więc przydałoby się tego więcej ;> -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Witcher |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 22.06.2005 ![]() |
ja bym tak w zyciu nie namalowal.sorry thasdingo jak to jest ze jedni moga tak rysowac od niechcenia, a ja nie?? to niesprawiedliwe
![]() |
Tasha |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 10.09.2003 ![]() |
tak, też zauważyłam, ze ten ludek jakoś tak nie pasuje, ale sam smok bardzo, bardzo mi się podoba. Też bym chciała tak rysować. Mam nadzieje, że umieścisz jeszcze inne swoje rysunki.
|
Verita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 27.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Hm.... smok z dziobem.
Nie odpowiada to mojej wizij smoka, ale to jak smok wyglada zalezy od danej osoby. W kazdym razie rysunek jest dobry ![]() |
Noctury |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 14.11.2005 ![]() |
Dooobry rysuneczek!
![]() Masz talent i tyle. na świecie bywają jednak takie beztalencia jak ja, które nawet nie mają gdzie swoich bazgrołów wrzucić... <wywalili mnie z elfwooda ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 13:15 |