Zmiany Na Stronie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zmiany Na Stronie
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Etam. Jak byla Lotoska i Adalubsara to bylo fajosko.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No ale ich nie ma. Szkoda, wiem. Ale odeszły z redakcji i się nic nie poradzi.
W ogóle mam dosyć takich osób, które z wielkim entuzjazmem zapisują się i po dodaniu dwóch newsów nic już nie robią. A gdy ktoś się z nimi skontaktuje, nagle oznajmiają, że w redakcji już być nie chcą ![]() Meg, ufam, że ty tak nie zrobisz. -------------------- just keep dreaming.
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Dziś przeprowadziłam kilka aktualizacji
![]() A więc przede wszystkim - powstał dział Czwarty Film (już dostępny także w menu), gdzie obejrzycie fotki i ściągniecie zwiastuny. Oczywiście to dopiero początek aktualizacji tego działu - w końcu premiera dopiero za pół roku! Sporo nowości także w dziale Linki Trochę uzupełniłam Kalendarium , a razem z Puszczykiem zajęliśmy się Fotomontażami.. Wkrótce postaramy się o uzupełnienie galerii aktorów. Niedługo na dobre ruszy Sowia Poczta - już możecie się zapisywać. Wprowadzona zostanie również możliwość przysyłania newsa przez osoby odwiedzającej stronę - po zatwierdzeniu będą mogli przeczytać go inni! ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 09.05.2005 15:29 -------------------- just keep dreaming.
|
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Duże zmiany na stornie" oznaczają też dodanie newsa przez osobę nie będącą w redakcji - tak słyszałem, nie wiem czy to prawda
![]() W każdym razie co powinno się pokazać, kiedy już napiszemy newsa, i wysyłamy go, by redaktorzy go skontrolowali i zamieścili na stronie? Bo mi wyskakiwały jakieś bzdury - strona niedostępna itd. Więc co się prawidłowo powinno pokazać? |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
jak narazie ta Meg, przynajmniej wg mnie, bardzo dobrze sobie radzi. dodaje sporo interesujących newsów i robi to nabierząco...
widać, że się stara. fajnie ;} -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:52 |