Alfabetyczny spis i przeglądanie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Alfabetyczny spis i przeglądanie
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
Skoro mam się nie krępować, to się nie
krępuję. Było pytanie o gada, to ja się pytam: czy będzie alfabetyczny spis
użytkowników przebywających na forum i przęglądarka, kto akurat dane forum
ogląda?? Wiecie, to było bardzo użyteczne i byłoby cool jakby te opcje
wróciły. Ale to tak na przyszłość, nie ma pośpiechu.
-------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
Draco |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aeth, lista osob przeglądających dane forum to opcja typowa dla phpBB. A jesli jeszcze nie wiesz to jest InVision Board ![]() (Bez tego można się obyć) |
||
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
Yyyy, dobra, to znaczy, że po prostu, że
tego nie będzie, tak? Dobra, spoko, ja się tylko pytałam...
-------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
lista użytkowników on-line jes na głównej
na dole. w gruncie rzeczy, liste przeglądających w danej chwili dane forum i
dany temat(!) wyłączyłem. Oszczędza to liczbę zapytań do bazy, co w
wyniku daje szybsze fourm.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:17 |