Baletnica
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Baletnica
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
nic
Ten post był edytowany przez voldzia: 21.11.2005 16:07 |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne niby... ale... ekhem... o czym to dokładnie jest? Bo mieszasz tu strasznie dużo znaczeń i podtekstów, i nie wiem, który jest przewodni...
Strasznie chaotyczny. Nie jest zły. Ale chaotyczny. -------------------- |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
ja to pisalam majac na mysli odejscie ze swiata nie spelniajac swioch marzen, nie poznajac dokladnie siebie, nie sprawdzeniu sie w pelni, i w koncu o zginieciu w szarym tlumie ludzi, ktorzy mogliby byc wielcy, ale ich zycie potoczylo sie inaczej. taki mialam obraz w glowie tworzac ten wiersz, co nie znaczy ze tak trzeba go interpretowac.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
poprawny
QUOTE Wygiętych nog kreseczka ;] wiersz miejscami przesadnie ciężki ale na szczęście nie za dlugi=) poprawny ale brakuje jakiejs kulminacji za bardzo jednolity emocjonalnie i przez to płytko zapada w pamiec postaraj się bardziej skondensować przekaz bo tu jest on troche za bardzo rozcieńczony z wodą pozdrawiam ciepło Ten post był edytowany przez Mellisa: 06.05.2005 09:32 -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Aaaaaa... więc to o to chodziło....
bo ja miałam najpierw wizję, że to o osobie, która nigdy nie została narodzona. Potem, że o kimś komu się życie kopsnęło i mu nie wyszło. A dopiero potem o tym, który "może, ale jednak nie...." już kumam. Kum. Kum. -------------------- |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Fajny ten wierszyk. Nie będę sie długo wypowiadać bo wiersz jest poprawnie napisany i...poprostu bardzo bardzo dobry.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:24 |